Subota, 13 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoOTVARANJE "OLD TIME NEST" – PRVOG CO-WORKING/CO-LIVING PROSTORA U BOSNI I HERCEGOVINI

OTVARANJE “OLD TIME NEST” – PRVOG CO-WORKING/CO-LIVING PROSTORA U BOSNI I HERCEGOVINI

Prvi co-working/co-living prostor u Bosni i Hercegovini počeo je sa radom i dočekuje prve goste u sunčanom Mostaru. 

Old Town Nest (Starogradsko jezgro) je jedinstven spoj smještajnih jedinica i ugodnog prostora za rad, smješten u samom centru, na dvije minute hoda od Starog Mosta. 

Ovaj pionirski projekt u Bosni i Hercegovini nudi četiri jedinice za iznajmljivanje od kojih svaka ima radni prostor s monitorom. Na prvom katu nalazi se co-working prostor i dnevni boravak, opremljeni monitorima. Cijela zgrada ima posvećenu internetsku vezu izvrsne brzine, omogućujući neometan rad. 

Zašto Mostar?

Mostar je turistički grad poznat po svojoj ljepoti i povijesti. Vjerujemo da grad ima više za ponuditi od jednodnevnog izleta. Mostar je jedan od najsunčanijih i najpovoljnijih gradova u Europi, s bogatom kulturom ispijanja kave. Blizina obale i planina pruža savršene mogućnosti za vikend bijeg i avanture.

“Ovo je ujedno i moj novi dom. Uvijek sam osjećao da Mostar može ponuditi više od jednodnevnog izleta da se vidi Stari most, kupi suvenir i ode”, rekao je Šantić, vlasnik Old Town Nest-a koji je vratio iz Švedske u rodni Mostar i osnovao IT kompaniju.

Naša misija

Old Time Nest predstavlja novi oblik turizma u Bosni i Hercegovini, omogućujući posjetiteljima da duže borave i rade u Mostaru, čime se dodatno potiče lokalni turizam i ekonomija. Minimalni boravak je dvije noći, ali cijene značajno padaju za duže boravke, čime se dodatno potiče duže zadržavanje posjetitelja u Mostaru.

Bosna i Hercegovina suočava se s velikim odljevom mozgova zbog nedostatka prilika. Naša misija je privući talentirane ljude iz cijelog svijeta da postanu dio ove zajednice. 

“Čak i moja žena kaže da sam lud što ulažem svoju životnu ušteđevinu u ovo, ali što je život bez malo rizika i razbijanja kalupa?”, zaključuje Šantić.

Zavirite u Old Time Nest ovdje! 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO