Utorak, 21 Maja, 2024
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaKultna "Audicija" ponovo osvaja region

Kultna "Audicija" ponovo osvaja region

Nakon više nego uspješne turneje u Njemačkoj, dobro poznata glumačka postava se vraća u BiH. Kultna “Audicija” ponovo će nasmijati sarajevsku publiku, i to 20. aprila u Bosanskom kulturnom centru.
Glumci Admir Glamočak, Senad Bašić, Emir Hadžihafizbegović, Saša Petrović, Željko Ninčić, Mladen Nelević, Jasmin Geljo će na oduševljenje publike ponovo oživjeti svima dobro poznate likove. Mima Šiš, Simunida Puhalo, Marko Kraljević i ostali će dan prije nastupa u Sarajevu, publiku zabaviti u Mostaru. 

U februaru više od 7 hiljada posjetilaca

– Pozivi za „Audiciju“ stižu iz svih krajeva svijeta. To je definitivno jedan brend koji bi sigurno svakog mjeseca u Sarajevu željelo vidjeti najmanje 1.000 ljudi. To je pokazala i tri puta puna sarajevska Skenderija. Ovaj put odlučili smo se za BKC, koji je manji i intimniji prostor i u kojem će publika na poseban način doživjeti omiljene glumce. Kada je u pitanju gostovanje u Mostaru, sigurno je da će se i tamo tražiti karta više, jer imamo pozive iz cijele Hercegovine, gdje jedva čekaju dolazak „Audicije“ – kaže Adnan Mundžić, producent projekta.
Karte se mogu kupiti putem sistema kupikartu.ba, u Sarajevu na prodajnom mjestu Artikulacija/BKC te na prodajnom mjestu u Domu mladih na Skenderiji.
 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO