Srijeda, 17 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaIntervjuiZiZZa - domaći brend najženstvenijih cipela

ZiZZa – domaći brend najženstvenijih cipela

Zerina Gegić, 25ogodišnja apsolventica Ekonomskog fakulteta je osnivačica i dizajnerica brenda ZiZZa. Fantastične ideje, i ništa manje od toga. Predstavljamo vam najbolju od domaće modne scene čija je pasija dizajn obuće.

ZiZZa je bh.brand obuće. Osnovan 2015. godine, i bavimo se proizvodnjom ženske ručno rađene obuće. ZiZZa nudi kolekciju luksuzne  obuće, pravljene od najkvalitetnijih  prirodnih materijala. Obuću izrađuju iskusni bh. majstori. Kvalitet, unikatan i bezvremenski dizajn, elegancija su glavne osobine ZiZZa cipela.

Ljubav prema cipelama od malena

Ljubav prema cipelama, modi i dizajnu je prisutna još od djetinjstva. Vremenom su moje ideje postale ozbiljnije i konkretnije i prije  dvije godine moj san se realizovao. Želja mi je da svojim modelima usrećim dame i pružimo im kvalitetan i unikatan proizvod iz domaće proizvodnje. Zerina Gegić sa svojim brendom ZiZZa je postala prepoznatljiva po klasičnim linijama modernog dizajna namenjenog i mlađim ljudima spremnim da svoje patike zamene elegantnom i udobnom cipelom.

Nova kolekcija u najavi

Za dvije godine, koliko postojimo, zadovoljni smo postignutim, ali smatram da se svakodnevno moramo usavršavati i truditi da budemo što kvalitetniji kako bi naši kupci bili zadovoljni. Godinama prije ručni rad je bio izuzetno cijenjen na ovim prostorima i jedan od naših ciljeva je da vratimo zainteresovanost za isti i očuvamo jedno od tradicionalnih zanimanja.

Početkom mjeseca marta izlazi nova kolekcija proljeće/ljeto 2017. U našoj novoj kolekciji asortiman je proširen tako da će se u ponudi naći nekoliko novih modela cipela, ali i torbice i novčanici, također rađeni od prirodne kože.

ZiZZa cipele su dostupne u prodajnom objektu IMANI Made in BiH u Tuzli (Dzafer Mahala 38) kao i putem naše facebook stranice i instagram profila, a uskoro i nova prodajna mjesta te prodaja putem web shopa.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO