Subota, 20 Aprila, 2024
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoAdi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove generacije u regionu, za Dan žena objavio je svoju novu pjesmu i spot “Zabranjena riječ”.

  • Prije svega bih želio da dragim damama čestitam 8. mart. Čast je raditi sa ovakvom ekipom i hvala im na ovoj divnoj pjesmi. Posvjećujem je svim ljudima koji vole i koji su voljeni, živjela ljubav – kaže sve popularniji Adi Šoše koji u Mostaru nastupa četiri noći zaredom u klubu “Nova priča”.

Novu pjesmu “Zabranjena riječ” potpisuju Adijevi dugogodišnji saradnici Amil Lojo i Armin Šaković.

  • Još odavno smo odlučili da izbacimo prvi singl sa nadolazećeg albuma za 8. mart, a pjesma “Zabranjena riječ“ definitivno ima najljepšu poruku za tu priliku. Sretan Dan žena i da ste nam žive i zdrave naše dame – izjavio je Adijev muzički producent Amil Lojo koji je za novu pjesmu radio muziku i aranžman.

U bogatoj karijeri Armin Šaković napisao je veliki broj hitova, tako da bi i ova pjesma trebala biti slušana širom regiona.

  • Za Dan žena šaljemo jednu snažnu poruku iz dubine duše. Emocija prolivena po svim našim majkama, suprugama, kćerkama i prijateljicama. Samo da ste nam zdrave i vesele – kaže Armin Šaković. 

Spot za pjesmu “Zabranjena riječ” je snimljen u Zenici, a režirao ga je Jasmin Pivić.

Link na pjesmu i spot “Zabranjena riječ”:

https://youtu.be/_7bXf43tCV8?si=BauG7mUFxg_gOCMn

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO