Srijeda, 17 Aprila, 2024
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaBugojnac opet oduševio u muzičkom takmičenju, Darko Dimitrov smatra da je Edi...

Bugojnac opet oduševio u muzičkom takmičenju, Darko Dimitrov smatra da je Edi Hadžiahmetović vanserijski talenat

Iz sedmice u sedmicu Bugojanac Edi Hadžiahmetović pokazuje svoj raskošni muzički talenat. On je sinoć ponovo imao sjajan nastup u digitalnom regionalnom muzičkom takmičenju – IDJShow u kojem mu je IDJCoach pjevačica Nataša Bekvalac.

Ovaj talentovani pjevač iz Bugojna, koji potiče iz muzičke porodice, sinoć je nastupio u duetu sa Amnom Alajbegović, prošlogodišnjom pobjednicom IDJShow.

Amna i Edi zajedno su izveli pjesmu “Prođi sa mnom Bosnom”, koju u originalu izvode Amna i Albino, a svi su imali samo riječi hvale za njihov zajednički nastup.

– Amna, baš je lijepo vidjeti te opet ovdje! Baš mi je prijala tvoja energija i podsjetilo me na to kako je sve ovo počelo i želim da ti se u lično ime zahvalim na svemu što si donijela u show-u i nama u životima. Stvarno sam uživao. Bili ste super, ja sam uživao. Edi, ti polako, iz emisije u emisiju nalaziš sve sigurnije i sve jasnije svoj put. Manje sumnjaj, imaš svoj cilj, samo naprijed, nemaš razlog ni za sumnje ni za brigu – rekao je Relja Popović.

Darko Dimitrov se složio da Edi ima vanserijski talenat.

– Svaki put pokazuješ sve više i više, ali za ovaj put moram da zahvalim Amni. Mislim da si ti „kriva“ što se on prikazao u potpuno drugom svjetlu. Amna je pokazala zašto je pobijedila prošle godine, ona je vanserijski talenat. Hvala ti što si došla ovdje – rekao je Dimitrov.

Nataši Bekvalac bilo je drago što je na sceni vidjela zajedno Edija i Amnu.

– Toliko mi je drago što vas dvoje vidim na sceni zajedno. Amna, ti znaš šta ja mislim o tebi, to sam ti rekla privatno još prošle godine. Edi je neko u koga ja vjerujem od samog početka. Prvi put kad smo se susreli znala sam da je poseban i čini mi se da ga podržavam i štitim na jedan poseban način. Vaš nastup bio je… Bože, ja plačem. Jako mi je drago što vidim talentovane ljude zajedno i ovo je čista desetka. Da možeš da se naježiš na nastup, a da nije kao Đanin gdje je pjesma tako emotivna i gdje je sve hipersenzitivno. Ovo je drugačija pjesma, a doživjela sam je na sličan način – rekla je Nataša.

Edi je sinoć imao i posebnu podršku u publici, iz prvog reda bodrili su ga otac Mirza, majka Nesada i mlađi brat Eman.

Edijev nastup iz posljednje emisije možete pogledati na linku:

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO