Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaIstaknuto"SLOBODNO PRIČAJ" uz  jesensku ponudu iz novotel mobilne mreže

“SLOBODNO PRIČAJ” uz  jesensku ponudu iz novotel mobilne mreže

Uz najniže cijene na tržištu, novotel ima savršene prepaid i postpaid tarife za privatne i poslovne korisnike, a sve to uz eSIM uslugu

Savršene ponude koje ove jeseni stižu iz novotela razlog su da za svog mobilnog operatera odaberete upravo novotel.

Novotelove prepaid tarife na bonove i postpaid tarife na pretplatu razvijene su prema realnim potrebama privatnih i poslovnih korisnika, uz najniže cijene na  tržištu i maksimalne uštede za svaki džep.

U novim tarifama na bonove mreža 10 i mreža 5  dobivate mnoštvo minuta za razgovore sa prijateljima, kolegama i vašim najdražima, kao i duplo više mobilnog interneta.

Aktivirajući jedan od ovih paketa, pored inicijalnih gigabajta koji imaju prvenstvo potrošnje, korisnik dobiva i duple gigabajte na Bonus NET računu, koje može koristiti do kraja dana isteka paketa, uz aktivan glavni račun.

Ali ni to nije sve! Novotel je otišao i korak dalje i omogućio vam akumuliranje nepotrošenih gigabajta. To znači, ako najkasnije do kraja dana isteka tarife, obnovite istu, nepotrošeni gigabajti na Bonus NET računu se zbrajaju sa novim dodijeljenim gigabajtima na Bonus NET računu.

Dvostruki gigabajti sa mogućnošću akumuliranja nepotrošenih gigabajta čine ove dvije tarife neodoljivim izborom za sve korisnike koji žele maksimalno iskoristiti svoj mobilni telefon.

Uz najnovije novotel tarifne opcije, korisnicima se zaista isplati prenijeti broj u novotel mrežu  Uz prenos broja zadržat ćete postojeći broj,  bez promjene predbroja i uz to ostvariti niz benefita. Kada se odlučite za prelazak u novotel mrežu i odaberete korištenje usluga na bonove, u sljedećih 12 mjeseci čeka vas internet bonus od čak 36 GB!

A novotel trenutno ima i savršenu akcijsku ponudu i za tarife na pretplatu.

Mreža Premium je tarifa na pretplatu koja nudi neograničene razgovore i beskrajno surfanje uz čak 50 GB interneta uz maksimalnu brzinu, te 1000 minuta za pozive prema svim mrežama u BIH i 100 SMS poruka. Idealan omjer cijene i kvalitete nudi nešto povoljnija tarifa Mreža Plus, sa neograničenim razgovorima u novotel mreži, 30 GB interneta po maksimalnoj brzini, 500 minuta za pozive prema svim mrežama u BIH i 100 SMS poruka.

U svojoj ponudi novotel nudi i eSIM uslugu! eSIM je novi način spajanja mobilnih uređaja na mobilnu mrežu. Za razliku od SIM kartice koju je potrebno fizički postaviti u uređaj, eSIM je korisnička digitalna kartica. To znači da je dovoljno skenirati QR kod koji ste dobili pri kupovini eSIM-a ili u postavkama uređaja upisati pristupne podatke i vaš mobilni broj je povezan sa uređajem.

Sa eSIM digitalnom karticom možete maksimalno iskoristiti svoj pameti telefon, imajući dva i više različitih brojeva na jednom uređaju, bez komplikacija i zamjene kartica. To donosi veću fleksibilnost i praktičnost u korištenju mobilnih usluga.

Ove jeseni postanite dio novotel mobilne mreže i uživajte u prednostima koje vam samo novotel može pružiti!  Za više informacija o akcijskoj ponudi i kako prenijeti broj u novotel mobilnu mrežu, posjetite službenu  web stranicu www.novotel.ba ili kontaktirajte info broj: 067 10 10 101.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO