Četvrtak, 13 Juna, 2024
No menu items!
NaslovnicaLifestyleOnline platforma Grand kafe u okviru SFF-a: „Svaka šoljica krije svoju priču“

Online platforma Grand kafe u okviru SFF-a: „Svaka šoljica krije svoju priču“

Ovogodišnji Sarajevo Film Festival bit će održan online iz odgovornosti prema građanima u cilju sprečavanja širenja virusa. Kao ponosni sponzor ovog festivala, Grand kafa je navikla sve ljubitelje ovog napitka da ih svake godine zbliži na druženju. Međutim, ove godine zbližavanje na ovaj način neće biti moguće, ali to ni u kojem slučaju ne znači da ne trebamo podijeliti lijepe trenutke jedni sa drugima dok konzumiramo omiljeni napitak. Kafa je u ovom vremenu jedna od rijetkih konstanti, nešto što se ne mijenja i što je tu za nas uvijek kada nam treba.

Grand kafa je ove godine odlučila da se druženje održi online, iz odgovornosti prema svima koji su se radovali ovogodišnjem izdanju SFF-a. Naime, online druženje bit će organizovano u vidu online aktivacije, koju Grand kafa organizuje u sklopu zajedničke platforme sa Atlantic Grupom „Svi smo mi iz istog filma“.

Napravili smo mali kreativni konkurs ‘Svaka šoljica krije svoju priču’, a ideja nam je da podstaknemo potrošače da sa nama podijele svoje inspirativne priče i događaje iz života koji su nastali uz šoljicu kafe. Ono što naši vjerni potrošači treba da urade jeste da kliknu na link https://svismomiizistogfilma.com/grandkafa/ i da slijede korake koji su tamo navedeni. Od vas tražimo da sa nama podijelite šta vas to najviše inspiriše i sa kim su vam trenuci uz omiljenu šoljicu Grand kafe najposebniji. Zatim vašu inspirativnu priču objavljujemo u našoj rubrici ‘Svaka šoljica krije jednu priču’, a najzanimljivije priče ćemo i nagraditi.

Od početka konkursa do sada prijavljen je veliki broj inspirativnih priča, što pokazuje da je online druženje uz Grand kafu itekako dobra ideja. Zato pozivamo i sve ostale ljubitelje koji imaju zanimljivu priču koja se veže za ovaj magični napitak, da je podijele, i na taj način učestvuju u izvlačenju nagrada za one najkreativnije.

„Ove godine se družimo online zbog epidemiološke situacije u državi, ali se nadamo da ćemo se sljedeće godine ipak vidjeti sa svima vama koji cijenite dobru kafu, ali i dobro druženje“ – poručili su iz Grand kafe.

Do tada budite odgovorni, čuvajte sebe i druge i uživajte u vašem omiljenom napitku.

Vaša Grand kafa

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO