Subota, 20 Aprila, 2024
No menu items!
NaslovnicaPromoKupovinom NLB karticama Mastercard Charge i Revolving kupce očekuju popusti

Kupovinom NLB karticama Mastercard Charge i Revolving kupce očekuju popusti

NLB Banka d.d. Sarajevo, u saradnji sa kartičnom kućom Mastercard, te  partnerima Imtec, SportVision, Buzz i Sarajevo Publishing, je pokrenula novu kampanju, koja će trajati do 15. septembra. Kampanja vrijedi za kupovine obavljene Mastercard Charge i Revolving karticama na partnerskim prodajnim mjestima.

”Iako je još uvijek neizvjesno kako će se nastava odvijati, roditelji će za svoje školarce trebati obaviti kupovinu nove odjeće, obuće, kompjutera, udžbenika i školskog pribora. Zbog toga smo u suradnji sa partnerima omogućili popuste do čak 25 posto, a kupovinu je moguće podijeliti na rate putem SMS poruke,” navode iz NLB Banke.

Svi klijenti NLB Banke koji imaju Mastercard Charge ili revolving karticu mogu ostvariti pogodnosti kako za jednokratnu kupovinu, tako i za kupovinu koju žele podijeliti na rate.

Tako, za kupovinu u Imtec trgovinama i web shopu klijenti mogu dobiti popust od čak 25 posto, u SportVision i Buzz trgovinama bonus od 30 KM za kupovinu u iznosu većem od 159 KM, a u Sarajevo Publishing knjižarama dobije se popust od 10 posto na čitav asortiman.

Klijenti koji ne posjeduju ovu karticu, mogu u bilo kojoj poslovnici Banke podnijeti zahtjev.

Kampanja važi samo za poslovnice partnera na teritoriji Federacije BiH.

Više o kampanji na https://www.nlb-fbih.ba/

Vaša NLB Banka d.d. Sarajevo

Za sve što dolazi.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO