Utorak, 23 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaMostar ugostio sudionike 'Rally for Heroes' humanitarne vožnje

Mostar ugostio sudionike 'Rally for Heroes' humanitarne vožnje

Britansko veleposlanstvo Sarajevo, u suradnji s Oružanim snagama BiH i Upravom Grada Mostara, organiziralo je danas druženje sa sudionicima humanitarne vožnje “Rally for Heroes”, koje je upriličeno na Španjolskom trgu u Mostaru na kojemu su svi prisutni imali priliku pogledati vozila i pobliže se upoznati s njima.
Događaj je otvorio veleposlanik Velike Britanije u Bosni i Hercegovini Edward Ferguson.
– Sjajno je to što radite. 60 vozila, pet tisuća kilometara, deset država u deset dana, a sve to za pomoć vojnicima i vojnim veteranima u Ujedinjenom Kraljevstvu – izjavio je Ferguson.
Posebno je zahvalio na prilici, koju mu je ovim događajem pružio Rally for Heroes, da se samo dva dana prije završetka njegova mandata, još jednom vrati u ovaj, kako kaže, divan grad Mostar.
Svoje zahvale uputio je i Upravi Grada Mostara te policiji na odličnoj dobrodošlici za sudionike Rally for Heroes vožnje.
Rally for Heroes je vožnja humanitarnog karaktera koja sva prikupljena sredstva dodjeljuje jednoj od najstarijih humanitarnih organizacija, SSAFA, koja pruža podršku britanskim vojnicima i njihovim obiteljima.
U ovom događaju sudjeluju članovi britanskih oružanih snaga, veterani, ali i civili, koje povezuju ljubav prema automobilima i želja da podrže oružane snage.
Osim u Mostaru, druženje s članovima Rally for Heroes vožnje bit će upriličeno i u Sarajevu, od 19 do 21 sat na Trgu djece Sarajeva.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO