Subota, 20 Aprila, 2024
No menu items!
NaslovnicaTehnologijaNovi Samsung Galaxy Tab S4 pomaže vam da obavite mnogo više gdje...

Novi Samsung Galaxy Tab S4 pomaže vam da obavite mnogo više gdje god da se nalazite

Uz Samsung DeX, dugotrajniju bateriju i prefinjeni S Pen, Samsung Galaxy Tab S4 olakšava produktivnost i zabavu – bilo kada i bilo gdje!
Kompanija Samsung Eletronics lansirala je novi Android 2-u-1 tablet, Samsung Tab S4, dizajniran da pomogne u produktivnosti u bilo kojoj situaciji, u kancelariji, kod kuće ili u pokretu. Samsung Galaxy Tab S4 pruža iskustvo koje korisnicima pomaže da rade pametnije a ne teže, pružajući najsavremeniju produktivnost i mobilne funkcije koje omogućavaju rad na najvišem nivou. U kombinaciji sa dotjeranim modernim dizajnom koji objedinjuje zaslon i poboljšane karakteristike zabave, Samsung Galaxy Tab S4 je savršen uređaj za one koji trebaju obaviti posao i izgledati dobro dok to rade.

“Mi u Samsungu vjerujemo u inovacije koje obogaćuju naše živote”, rekao je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odsjeka za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics. “Od početka smo se fokusirali na nove proizvode i usluge koji pomažu korisnicima kroz poboljšane performanse i povećanu mobilnost, dok neprimjetno rade sa svojim ekosistemom povezanih uređaja. Veoma smo uzbuđeni zbog predstavljanja Galaxy Tab S4 i radujemo se tome da vidimo kako će ga korisnici dalje koristiti.”
 Povećana produktivnost uz Samsung DeX i S Pen olovku
Uz Galaxy Tab S4, Samsung je po prvi put predstavio i Samsung DeX za tablete. Kada je spojen s Book Cover tastaturom (prodaje se posebno) ili pokrenut s Quick Panela, Galaxy Tab S4 se uključuje na Samsung DeX, pružajući korisnicima mogućnost prebacivanja s Android interfejsa na desktop iskustvo. Pomoću Samsung DeXa moguće je otvoriti više Android aplikacija odjednom, uključujući Microsoft Office paket, te ih istovremeno povećavati ili smanjivati. Takođe je moguće povlačiti ili ispuštati sadržaj između aplikacija korištenjem prečica na tastaturi za dodatnu efikasnost.
Ako je potrebno više ekrana, postoji mogućnost spajanja Samsung DeXa na vanjski monitor s kompatibilnim višenamjenskim adapterom HDMI-USB-C (nije uključen). Kada je spojen, Galaxy Tab S4 može služiti i kao podloga za skiciranje, te može nastaviti raditi kao potpuno funkcionalan Android tablet. Korisnici tako imaju dva ekrana na kojem mogu obavljati svoje zadatke.
Rad u pokretu još je lakši uz lagani Tab S4 i brzo punjenje s baterijom od 7,300 mAh koja omogućuje i do 16 sati reprodukcije videozapisa. 1 Takođe, uz Samsungovu sigurnosnu zaštitu, Samsung Knox, korisnici i kompanije mogu zaštititi svoje osjetljive podatke na više nivoa i prilagoditi interfejs poslovnim potrebama.
Kako bi zadovoljio potrebe korisnika, Galaxy Tab S4 dolazi i s otmjenom S Pen olovkom, koja korisnicima nudi izvrstan način za izražavanje kreativnosti i komuniciranja. Uz S Pen olovku mogu uzimati bilješke kroz Screen-Off Memo, te navigirati, prevoditi, organizovati iste putem Samsung Notesa, pa čak i slati personalizovane tekstove putem Samsung Live Messagesa.
 Ekran prikladan za posao ili film
Uz pravi ekran, posao se lakše obavlja. Čak i najzaposleniji profesionalci pronađu malo vremena za sebe i koriste ga za igru ili gledanje filmova. Sada je moguće uživati u očaravajućem iskustvu koje mogu ponijeti svugdje. Galaxy Tab S4 dolazi s 10.5 inčnim Super AMOLED (sAMOLED) ekranom, kao i 16:10 omjerom te 287PPI rezolucijom za živopisne slike. Za vrhunsko iskustvo gledanja i slušanja tu su i ugrađeni četverostruki stereo zvučnici kompanije AKG, s Dolby Atmos® zvučnom podrškom. Upravo  Dolby Atmos® omogućuje jasniji i čišći zvuk bez ikakvih izobličenja.
 Bolja povezanost za lakši život
Samsung Tab S4 takođe ima nove mogućnosti koje su dizajnirane za jednostavno upravljanje ličnim stilom života i povezanim uređajima. Samsung Flow omogućuje korisnicima lako upravljanje svim uređajima, povezivanjem i prenosom podataka, zadataka i obavijesti. SmartThings 2 na Galaxy Tab S4 olakšava praćenje i kontrolu pametnog doma i drugih IoT uređaja. Dodatno, aplikacija Daily Board3 daje mogućnost pregleda omiljenih fotografija i svakodnevnih informacija poput vremenske prognoze, kalendara i sata na jednom lako dostupnom mjestu.
 1Trajanje baterije može se razlikovati u zavisnosti od upotrebe i postavki. Temeljeno na laboratorijskim ispitivanjima.
2Dostupnost varira od regije.
* Sve funkcije, specifikacije i ostali podaci o proizvodu koji se nalaze u ovom dokumentu, uključujući prednosti, dizajn, cijene, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda podložni su promjenama bez prethodne obavijesti.

O kompaniji Samsung Electronics:
Samsung Electronics Co., Ltd. nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost s prilagođenim idejama i tehnologijama, redefinišući svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema, memorije, sistema LSI i LED rješenja. Za najnovije vijesti molimo posjetite Samsung Newsroom na http://news.samsung.com.

 Za više informacija o Galaxy Tab S4, posjetite: http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ili https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-tab-s4/.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO