Ponedjeljak, 25 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaTehnologijaSamsung predstavio Galaxy Tab A 10.5’’ - Pogodan za cijelu porodicu

Samsung predstavio Galaxy Tab A 10.5’’ – Pogodan za cijelu porodicu

Kompanija Samsung Eletronics  predstavila je danas Samsung Galaxy Tab A 10.5’’, novi tablet, namijenjen da zabavlja korisnike i njihove porodice dok su kod kuće ili u pokretu. Galaxy Tab A 10.5’’ nudi nove zabavne opcije, pogodne za porodičnu upotrebu, te poboljšane audio i vizuelne efekte. Idealan je za uživanje u omiljenim filmovima ili emisijama, kod kuće ili u pokretu.
Bez obzira da li su korisnici kod kuće u naslonjaču ili uživaju u dugačkoj vožnji sa svojom porodicom, Galaxy Tab A 10.5‘‘ može zabavljati satima. Sa dodatnim funkcijama povezivanja kao što je Samsung SmartThings, upravljanje domom nikada nije bilo lakše.
“Ponosni smo što možemo da predstavimo najnoviji Galaxy Tab A 10.5’’, koji donosi Samsungov inovativni dizajn u jednom uređaju idealnom za cijelu porodicu”, izjavio je Jason Lee, direktor i šef grupe za proizvodnju tableta na Mobile Communications Business, Samsung Electronics. “Osvježenog dizajna, unaprijeđene roditeljske kontrole i novim mogućnostima povezivanja kućišta, Galaxy Tab A 10.5” je idealan za moderno domaćinstvo.“

Sa Galaxy Tab A 10.5”, prijatelji i porodica mogu gledati filmove, igrati igrice, slušati muziku i zajedno pregledati sadržaj na ekranu od 10,5 inča, sa razmjerom u odnosu 16:10 zahvaljujući svojim tanjim okvirima. U svaki ugao novog Samsungovog tableta ugrađena su četiri zvučnika, uz podršku kompanije Dolby Atmos®, koji pretvaraju iskustvo mobilne zabave sa zvukom koji se kreće oko korisnika.
Samsung Galaxy Tab A 10.5” takođe daje mogućnost roditeljima da kontrolišu i upravljaju sadržajem i vremenom korištenja, pomoću programa rada za djecu Kids Mode. Kids Mode je interfejs kompanije Samsung namijenjen djeci, dizajniran tako da i učenje i uživanje u zabavnim sadržajima budu jednostavni, bezbijedni i zabavni. Ovaj režim uključuje Kids Browser, Galaxy Apps for Kids i osam besplatnih aplikacija za djecu od omiljenih brendova, uključujući Toca Hair Salon 3 i BRIO World – Railway. Roditelji takođe mogu koristiti Multi User Mode kako bi kreirali različite račune na istom uređaju, odnosno jedan nalog za sebe, a drugi za djecu, kako bi dobili veću funkcionalnost istog tableta.
Upravljanje porodičnim aktivnostima i uređajima u kući sa Samsung Galaxy Tab A 10.5’’ i njegovim poboljšanim funkcijama povezivanja nikada nije bilo lakše. Samsungova stalno uključena oglasna tabla (Always On Daily Board) donosi integrisane svakodnevne informacije u okviru jednostavnog prikaza na aplikaciji koja je kućni kontrolni centar. Ovaj pregled obuhvata sat, kalendar, kao i digitalnu biblioteku fotografija. Korisnicima je sada lakše da kontrolišu i okruženje u svom domu, preko svog porodičnog tableta Galaxy Tab A 10.5’’ i njegove SmartThings aplikacije. Kućne uređaje koji su povezani na SmartThings Cloud servis sada je moguće kontrolisati pritiskom na dugme. Bez obzira na to da li korisnici pripremaju svoj dom za odlazak na spavanje ili je potrebno da podignu unutrašnju temperaturu tokom kišnog dana, pametne kontrole funkcija unutar doma olakšavaju kontrolu nad domom, povezanim na internet stvari (IoT).1
Za više informacija o Galaxy Tab A 10.5”, posjetite http://www.samsungmobilepress.com ili news.samsung.com/galaxy.
1Dostupnost funkcija varira u zavisnosti od regiona
*Sve funkcionalnosti, funkcije, specifikacije i druge informacije o proizvodu iznjete u ovom dokumentu, uključujući, ali se ne ograničavajući na, dobrobiti, dizajn, cijene, komponente, performanse, dostupnost i sposobnosti proizvoda podliježu promjenama bez prethodnog obavještenja. 

O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd
Samsung Electronics Co., Ltd. nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost s prilagođenim idejama i tehnologijama, redefinišući svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema, memorije, sistema LSI i LED rješenja. Za najnovije vijesti molimo posjetite Samsung Newsroom na http://news.samsung.com.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO