Četvrtak, 13 Juna, 2024
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaAd Astra malonogometni turnir "Aperto 2018" Ilidža: Jasmin Suljić najbolji igrač prvog...

Ad Astra malonogometni turnir "Aperto 2018" Ilidža: Jasmin Suljić najbolji igrač prvog kola u kategoriji veterana!

Suljić Jasmin, igrač prvog kola u kategoriji veterana, nastupao je za ekipu Alfa Consulting i proglašen je najboljim igračem pojedincem na malonogomentom turnir “Aperto 2018” Ilidža koji treću godinu za redom organizuje udruženje za sport i rekreaciju Ad Astra na Ilidži.

” Ovo je treći po redu turnir ” Aperto 2018”. Generalni sponzor po kojem se ove godine i zove turnir je Aperto. Okuplja 32 seniroske ekipe raspoređene u 8 grupa po četiri, što znači da smo donijeli Svjetsko prvenstvo na Ilidžu. Sistem i broj ekipa je identičan, u seniorskom dijelu nastupaju i reprezentativci u malom fudbalu po ekipama. Tu je i veteranski dio koji okuplja 10 ekipa,  a za vikend planirana su i dječija godišta 2010. Hvala svim sponzorima koji su nam pomogli u organizaciji i omogućili da i ove godine održimo, sada već tradicionalni malonogometni turnir na Ilidži.” rekao je za Zdravi portal Adnan Arnautović predsjednik udruženja.
 

Osim već predviđenih vrijednih nagrada za pobjednike, Zdravi portal kao medijski pokrovitelj u saradnji sa Termalnom rivijerom Ilidža odlučio je da pobjednika Jasmina Suljića u klasi Veteran pojedinac nagradi porodičnom ulaznicom za bazene na Termalnoj rivijeri Ilidža.
Hvala menadžmentu Termalne rivijere, a Jasminu čestitamo na osvojenoj tituli i želimo lijep cjelodnevni provod na bazenima sa porodicom.
Zdravi portal!

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO