Četvrtak, 21 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaHrvatska u velikom finalu Svjetskog prvenstva na stadionu Lužnjiki u Moskvi igra...

Hrvatska u velikom finalu Svjetskog prvenstva na stadionu Lužnjiki u Moskvi igra protiv Francuske

Danas u 17,00 sati na rasporedu najveći ovogodišnji sportski događaj u svijetu i najveći u hrvatskoj sportskoj povijesti – finale Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Francuske.

Definitivno reprezentacija iznenađenja na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u nogometu je reprezentacija Hrvatske.
Hrvatska je do finala pobijedila Nigerihu, Argentinu i Island u 90 minuta, Dansku i Rusiju nakon 11-eraca, a Englesku nakon produžetaka. Kakva su predviđanja kada je u pitanju današnja završna utakmica protiv Francuza?
Ono što je sigurno, jeste da su Vatreni sa najvažnijom sporednom stvari na svijetu, nogometom uspjeli svojoj zemlji donijeti slavu, pozitivnu atmosferu kakva se ne pamti, ali i besplatnu promociju u vrijednosti od preko 600 miliona eura.
Zanimljivi su i načini na koje hrvati podržavaju svoje igrače, tako da su recimo pred utakmicu protiv Francuske ukinute francuske manikure, pojavljuju se slike prerezanog francuskog peciva po društevnim mrežama i slično…
Jako puno je palo i opklada o pobijedi, tako da ima obećanja od šišanja na nulu do skidanja kao od majke rođenih, šta ćemo da gledamo ostaje nam da saznamo ubrzo….
Većina stranih turista je izabrala Zagreb, kao mjesto gdje žele gledati finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva, zbog euforije koja vlada širom Hrvatske, ali i predviđanja da će upravo oni biti Svjetski prvaci.
Kako god bilo, Vatreni su već pobjednici ako ne zlatni, a onda zasigurno srebrni!
Ostaje nam da pogledamo utakmicu koja ubrzo počinje i bodrimo susjede, kojima želimo puno sreće!
 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO