Srijeda, 17 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaOdržan Ladies In u Tuzli: Partija remija za šarmantne Tuzlanke

Održan Ladies In u Tuzli: Partija remija za šarmantne Tuzlanke

Bosanski kulturni centar u Tuzli sinoć je bi u znaku promocije ljubavi, humanosti, kulture i tolerancije, a kada tome dodamo i odlično raspoložene i šarmantne Tuzlanke, onda možemo reći da je i ovaj Ladies In ispunio sva očekivanja.
Živimo u svojim mikro-svjetovima, podigli smo zidove oko sebe i gotovo da smo izgubili sposobnost empatije, međusobnog razumijevanja i pozitivnog dijaloga. Baš s toga je predstava američkog dramatičara Donalda Li Koburna “Partija remija” naišla na oduševljenje svih prisutnih dama. Predstava koja na originalan način govori o zaboravljanju istinskih ljudskih vrijednosti aktuelnija je nego ikada, a toga su svjesne i članice Ladies In zajednice, koje upravo svojim druženjima pokušavaju promijeniti ovaj stereotip i uvesti istinske vrijednosti u svoju svakodnevnicu.

Naravno, ni ovoga puta na Ladies In druženju nisu izostavljene promocije, pokloni, degustacije, vrhunska muzika, odlična zabava i networking jer sve je to ono što Ladies In zajednicu čini to što jesu.
Svoju neizostavnu podršku 320 prisutnih dama i ovaj put su pružili:
Jana, Subrina, LPM, Plaza Parfumerija, Aqua mineral, Swarovski, Mavi, Deling Invest, Centar za njemački jezik Daf, Ginekološka ordinacija Dr. Mahira Jahić, Mliječna industrija 99 Gradačac, Urban Home i Restoran ketering Royal.

Treba naglasiti da je Subrina i ovoga puta izazvala posebnu pažnju promocijom svojih šamponi i losiona Subrina Recept za uklanjanje problema osjetljivog i oštećenog vlasišta.

 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO