Subota, 20 Aprila, 2024
No menu items!
NaslovnicaBiznisPrvi ovogodišnji Bisnode Business Brunch

Prvi ovogodišnji Bisnode Business Brunch

Danas je Bisnode BH ugostio sa posebnim zadovoljstvom u novim prostorijama u Vrazovoj 8, učesnike Bisnode Business Brunch-a, nastavljajući sa pozitivnom praksom uspješnog koncepta networking evenata.

„Danas smo se potrudili kreirati poslovni susret koncipiran tako da na najbolji način iskoristimo dio radnog dana u poslovnim sastancima, usvajajući inovativna, praktična i korisna nova znanja i tehnike, a da drugi dio radnog dana ostane za uobičajene, svakodnevne poslovne aktivnosti.“ Izjavila je Zlata Mulać Jagličić, direktorica Bisnode BH.
A nova znanja pružila nam je kompanija Bizbook, predstavljajući jedinstvenu B2B poslovnu platformu na kojoj korisnici mogu postaviti ponude svoje kompanije, pogledati potražnju i direktno komunicirati sa drugim korisnicima. Ovaj registar pravnih lica u BiH sa ponudom i potražnjom, omogućava korisnicima povećanje prodaje, povoljniju kupovinu na bh, tržištu, smanjenje troškova kupovine i istraživanje bh. tržišta i dodatnu promociju. »Ovo je zapravo premijerni prikaz Bizbook 2.0 verzije, nastale na osnovu praćenja zahtjeva naših korisnika u ovih 8 mjeseci našeg rada«, izjavila je Erna Šošević, CEO Bizbook, dodajući da će, pored dosadašnjih funkcija, nova verzija imati i opciju izdavanja kataloga odnosno kataloškog prikaza proizvoda i usluga.
Da je današnje druženje bilo  ugodno I korisno potvrdili su i prisutni predstavnici kompanija:
»Zaista je bilo lijepo upoznati nove firme, odnosno projekte, posebno interesantno je bilo predstavljanu Bizbook-a i novih informacija koje su I korisne i edukativne. Izjavila je Aida Porobić, šef jedne od velikog broja ekspozitura Nove Banke d.d. Banja Luka.
A  Sanela Bahto Bećirspahić, menadžerica ključnih kupaca kompanije Logosoft dodala je: “Ovo danas je bilo jako divno i pozitivno. Iako smo bili gosti u Bisnodeovim novim prostorijama, uopšte se nismo osjećali kao gosti jer je u prostoru vladala jako pozitivna, domaćinska, atmosfera. Odabir učesnika bio je pun pogodak, a nadam se da ćemo imati još prilika za ovakve susrete.”
Vjerujemo da je želja Bisnode BH da umrežimo što više poslovnih partnera i omogućimo da predstavljanje i usvajanje inovativnih i praktičnih poslovnih alata u u ugodnoj, kreativnoj atmosferi uz lijepo druženje i danas postigla pun pogodak.
 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO