Srijeda, 4 Oktobra, 2023
No menu items!
NaslovnicaDešavanja4.Coffee Fest Sarajevo

4.Coffee Fest Sarajevo

4. Internacionalni festival kafe, čaja, čokolade i prateće opreme „COFFEE FEST SARAJEVO“ održaće se i ove godine 21 i 22. marta pod sloganom „Kafa ti i ja“ u prelijepom ambijentu sale My Face.

Na 4.Coffee Festu Sarajevo će se predstaviti do sada najveći broj izlagača svjetskih poznatih brendova kao i kompanija iz naše zemlje i regiona. Festival se od ove godine proširio i na čokoladni program tako da će obožavatelji pored najboljih kafa, čajeva, toplih čokolada uživati i u raznim okusima čokolade.
Coffee Fest Sarajevo je najznačajnija manifestacija posvećena kafi, čajevima, čokoladi, drugim suplementima za kafu i čajeve kao i kućne-profesionalne kafe aparate i automate.
Festival po svom kvalitetu i interesovanju prelazi u jednu lijepu tradiciju i kao takav je već postao prepoznatljiv koncept stručnog i profesionalnog skupa proizvođača, distributera, ugostitelja i uživalaca kafe, toplih napitaka i čokolade. Festivalski program će biti veoma interesantan tako da će već prvi dan mnogi ugostitelji, bariste koji žele da se bave ovim poslom kao i kompanije zasigurno uživati u degustacijama, radionicama  a naravno i takmičenju u crtanju po kafi 4.Latte Art Challenge Sarajevo koji je na programu drugi dan.
Izuzetno nam je zadovoljstvo objaviti da se prijavio veliki broj barista iz regiona i Bosne i Hercegovine koji će se takmičiti za najboljeg baristu i odličan nagradni fond kojeg su obezbijedile kompanije i brendovi Bosch, Tesla, Watch Line, Aparthotel Vučko i umjetničke galerije Draupadi Art.
Festival će biti otvoren u terminu od 12 h do 19 h a ulaz na festival je besplatan.
 
 
 
 
 
 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO