Nedjelja, 16 Juna, 2024
No menu items!
NaslovnicaPreporukeSOK OD ANANASA: Učinkovitiji od sirupa protiv kašlja!

SOK OD ANANASA: Učinkovitiji od sirupa protiv kašlja!

Budući da je zima period gripa, prehlada i kašlja većina nas je dobro opremljena sirupima i raznoraznim anelgeticima, ipak predlažemo da napravite svoju prirodnu verziju sirupa protiv kašlja.

SIRUP OD ANANASA

Ovaj sirup ne sadrži umjetna bojila i sladila, i ne uzrokuje nuspojave. Ananas sadrži ljekovite sastojke za smirivanje kašlja i ublažavanje grlobolje. Ananas sadrži snažan enzim bromelain koji djeluje kao antioksidans. Sok od ananasa smanjuje upalu i otečenost sinusa što eliminira bakterije i sprječava infekciju. Samo jedna šoljica čistog soka od ananasa sadrži 50% dnevne potrebe za vitaminom C koji je snažan antioksidans i jača imunološki sistem, smiruje upaljeno grlo i kašalj.
Uz bromelain i vitamin C, ananas je bogat izvor vitamina A, tiamina, riboflavina, vitamina B6, folne kiseline, pantotenske kiseline, magnezija, mangana i kalija.
SAVJET: Uzmite ¼ šoljice sirupa 3 puta dnevno i primijetit ćete da su kašalj i grlobolja nestali u trenu. Za bolju učinkovitost, sirupu možete dodati i prstohvat kurkume

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO