Petak, 22 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaFestival 'Ultra Europe' ostaje u Hrvatskoj

Festival 'Ultra Europe' ostaje u Hrvatskoj

Najveći festival elektronske muzike u Hrvatskoj Ultra Europe održat će se na Poljudu u Splitu od 14. do 16. maja, objavili su organizatori festivala te opovrgnuli informacije da je održavanje petog izdanja tog festivala upitno.

 Tvrtka Ultra Worldwide™ objavila je da festival ULTRA Europe™ ostaje u Hrvatskoj, a zajedno s domaćim partnerom, tvrtkom MPG Live, nastavljaju s pripremama kako bi jubilarno izdanje festivala bilo najbolje do sad.

Od svog premijernog izdanja 2013. godine, festival Ultra Europe™ svake godine posjeti hiljade strastvenih ljubitelja muzike iz cijelog svijeta, a zahvaljujući festivalu splitski se Poljud proteklih godina pozicionirao kao jedna od vodećih festivalskih destinacija u Europi.
“Za peto izdanje festivala ULTRA Europe™, mi iz brenda Ultra Worldwide™ smo u suradnji s našim istaknutim lokalnim partnerima poduzeli važne korake kako bismo osigurali da i ovo izdanje bude slavlje u skladu s visokim standardima koje brend Ultra Worldwide™ zahtjeva.
 Posjetitelji se mogu nastaviti veseliti ovogodišnjem izdanju festivala i budućim događanjima koja će nositi brend Ultra, a koja će se održati idućih godina u Hrvatskoj.
 Zahvaljujemo svim obožavateljima i muzičarima, lokalnim vlastima, partnerima i ostalima koji su pružali bezuvjetnu podršku za festival Ultra Europe™”, službena je izjava tvrtke Ultra Worldwide™ koja je objavljena danas, a u kojoj poručuju da će sve informacije oko ovogodišnjeg line-upa kao i nove uzbudljive detalje predstaviti u danima koji slijede.
Tvrtka MPG Live, ekskluzivni organizator i promotor festivala Ultra Europe™, poručuje da će, zajedno s partnerima, tvrtkom Ultra Worldwide™, nastojati pronaći rješenje kako bi festival zadržali u Splitu i idućih godina”.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO