Subota, 20 Aprila, 2024
No menu items!
NaslovnicaTehnologijaOrganizujte svoj smartphone uz pomoć ove Microsoft aplikacije

Organizujte svoj smartphone uz pomoć ove Microsoft aplikacije

Iako je Microsoft poznat kao jako loš proizvođač pametnih telefona, ipak nije totalno van igre. Njihove aplikacije imaju jako dobre ocjene kod korisnika Androida pa vam iz tog razloga donosimo i jednu olakšicu ukoliko ste korisnik Google Play Store-a. 
Prošle godine Microsoft je izbacio najnoviju aplikaciju za pametne telefone, naziva Arrow Launcher. Ovo je bio jedan od njihovih pokušaja da se održe u svijetu mobilne tehnologije. Bilo je potrebno vrijeme da aplikacija zaživi. Što je najvažnije korisnici telefona tvrde da je Arrow aplikacija zadivljujuće dobra. 

Postavljanje i realizacija aplikacije

Arrow Launcher aplikacija je smišljena samo za korisnike Android telefona. Sadrži već uređene sadržaje pomoću kojih radite i koristite zaslon vašeg telefona, ali i neke od važnih funkcija na telefonu. 
Sama aplikacija je osmišljena prije par godina od strane Microsoft Garage, koji je samo mali dio kompanije zadužen za proizvodnju i lansiranje eksperimentalnih proizvoda.

Nakon što ste skinuli Arrow Launcher sa Google Play-a i dozvolili pristup vašem telefonu već možete koristiti aplikaciju. Ona će imati pristup uređenju vašeg telefona, pa ćete uz pomoć aplikacije lakše podesiti zaslon, poruke, ostale aplikacije, izgled displeja, kontakte itd. 
Sami možete podesiti šta to želite kontrolisati uz pomoć ove aplikacije, ali ono što je sigurno jeste da će organizacija vašeg telefona ići besprijekorno. Arrow Launcher se posebno dopada poslovnim ljudima koji barataju sa velikim brojem informacija. Uz njenu pomoć se telefon transformiše i uči koji su to prioriteti i zanimanja njenog korisnika. 
Trenutna ocjena ove aplikacije je 4.4 što sigurni smo dovoljno govori o njenom uspjehu i zadovoljstvu korisnika. 
 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO