Četvrtak, 13 Juna, 2024
No menu items!
NaslovnicaLifestyleShowbizU UDARNOM TERMINU: Glumica nemilosrdno ismijala Ivanku Trump

U UDARNOM TERMINU: Glumica nemilosrdno ismijala Ivanku Trump

Američka glumica gostovala je u humorističnom skeč-programu “Saturday Night Live”, koji se emitira uživo. Scarlett Johansson je u video snimku nemilosrdno ismijala prvu predsjedničku kćer Ivanku Trump.
Glumica koja je planetarnu popularnost stekla ulogama u filmovima “Djevojka s bisernom naušnicom” i “Izgubljeni u prijevodu” snimila je video-klip za reklamu za lažni parfem i u njemu glumi prvu američku kćer. Odjevena u zlatnu haljinu i s kosom ‘a la Ivanka’ reklamira parfem pod nazivom “Complicit” (sudionica) u kojemu najstariju predsjednikovu kćer optužuje za licemjerje.

“Ona je lijepa, ona je moćna, ona je – sudionica. Žena koja zna šta želi i zna šta čini. Odana je. Feministkinja, advokatica, žena junakinja, no…. ona je i sudionica” – čita narator i nastavlja: “Parfem za ženu koja bi mogla sve ovo prekinuti, no, to ne želi”.

Nemilosrdna Scarlett

U jednom trenutku njeno ismijavanje ide toliko daleko da Scarlett popravlja ruž i gleda se u ogledalo. No u odrazu je njen otac Donald Trump. Brojne su američke robne kuće i tvrtke sa svojih polica nedavno povukle odjeću, cipele i nakit Ivanke Trump.
Iz Nordstroma i Niemana Marcusa, te ostalih luksuznih trgovina objasnili su da je to zato što se njena roba loše prodaje. Ipak, pretpostavlja se da je odluka donesena zbog neslaganja s Trumpovom politikom. Unatoč tome Ivankino se modno carstvo navodno jako dobro oporavlja. (Hina)

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO