Nedjelja, 14 Aprila, 2024
No menu items!
NaslovnicaUncategorizedOrgazam zbog kojeg ćete vrištati od zadovoljstva

Orgazam zbog kojeg ćete vrištati od zadovoljstva

Ako imate problema da dostignete vrhunac u seksu, savjeti dr. Pam Spur riješiće vaše muke. Uživat ćete u samo nekoliko koraka.

Ignorišite doba dana

Ženski hormonalni vrhunac varira od jutra, preko dana do večeri. Žena treba da se osjeća slobodnom da odabere vrijeme kada se osjeća dovoljno nestašno i inspirisano. U zavisnosti od toga mijenjajte poze, igrice, navike, ne čekajte obavezno noć da biste ostvarili svoje želje.

Ne zaboravite zadnjicu

Mnoge žene ne doživljavaju vrhunac jer ne mogu izazvati direktnu klitorisnu stilmulaciju. Zato  njihov partner može stimulisati ovu zonu, a i lagano masiranje, stiskanje zadnjice lakše će dovesti do vrhunca.

PARSpremite joj kupku

Mnoge žene budu sasvim izmorene od cjelodnevne jurnjave na poslu ili za djecom, što im otežava i opuštanje u seksu. Ali, kratak boravak u toploj kupki rješava problem. Opušta um, samim tim lakše dovodi do orgazma.

Ne pretjerujte s alkoholom

Žene koje imaju problem sa opuštanjem prije seksa, obično prvo pomislie da će ih alkohol osloboditi. Ali to nije tačno. Alkohol upravo umanjuje senzitivnost, koja je ključna za doživljaj orgazma. Istraživanja pokazuju da je samo jedna čaša vina sasvim dovoljna da relaksira i aktivira.

Škakiljajte je

Smijeh je još jedan način da se opustite i stimulišete hemiju. Zato, svojoj dragoj ili pustite neku komediju ili je nježno škakiljajte. Tako ćete joj zasigurno popraviti raspoloženje.

I hrana koristi za popravljanje raspoloženja

Najbolje je da pripremite finger hranu. Njeene omiljene namirnice nježno joj prinesite usnama, potrudite se, iscijedite sok iz voćke direktno u usta… Sve će to probuditi čula i doprineti dodatnoj stimulaciji.

Probajte sa taktikom straha

Studije pokazuju da žene koje su upravo gledale strašan film, ne baš horor, ali triler da, ili su čak imale opasnu vožnju u parku, osjećaju energetsku nadoknadu i pojačanu želju za seksom.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO