Subota, 13 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoSamsung poziva fanove širom svijeta u Galaxy Experience prostore da dožive sljedeće...

Samsung poziva fanove širom svijeta u Galaxy Experience prostore da dožive sljedeće poglavlje Galaxy AI

Interaktivni prostori u sedam gradova pružaju iz prve ruke Galaxy fanovima poboljšano Galaxy AI iskustvo u najnovijem Samsung Galaxy ekosistemu

Samsung Electronics Co., Ltd. danas je najavio da otvara sedam Galaxy Experience prostora širom svijeta, prikazujući nove načine funkcionisanja, komunikacije i stvaranja pomoću Galaxy AI[1], u najnovijem Galaxy ekosistemu. Sa lokacijama u Parizu, Berlinu, Njujorku, Dubaiju, Džakarti, Seulu i Tokiju, fanovi širom svijeta mogu da otkriju i istraže sljedeću fazu Galaxy AI iz prve ruke na inerzivan i interaktivan način. 

„Kako Samsung nastavlja da razvija Galaxy AI i korača u budućnost, posvećeni smo pružanju jedinstvenih i optimizovanih Galaxy AI iskustava koja najbolje odgovaraju svakom faktoru oblika, od najnovije Galaxy Z serije do šireg Galaxy ekosistema“, kaže Džejmi Park, potpredsjednik i šef grupe za iskustveni marketing, Mobile eXperience Business u Samsung Electronics. „Uzbuđeni smo što ćemo predstaviti novi svijet mogućnosti, nudeći Galaxy fanovima ekskluzivni pogled na to kako mogućnosti Galaxy AI širom Galaxy ekosistema mogu da unaprijede naš svakodnevni život.“

S obzirom na to da je ljeto vrhunac sezone praznika i putovanja, Galaxy Experience prostori prigrlili su koncept putovanja, pozivajući korisnike da pogledaju kako različite Galaxy AI funkcije mogu da obogate svako putovanje. Momenta kada dođu, posjetioci uranjaju u Galaxy AI iskustva i mogu da istraže inovativne načine putovanja pomoću Galaxy AI. Te funkcije prikazuju nove načine za bolju produktivnost pojednostavljivanjem planiranja i organizacije putovanja, nove načine za fotografisanje i snimanje najupečatljivijih trenutaka, kao i omogućavanjem komunikacije bez jezičkih barijera.

U odabranim Galaxy Experience prostorima, posjetioci mogu da učestvuju u različitim programiranjima[2] i isprobaju najnovije Galaxy AI funkcije na imerzivan način, na najnovijim Galaxy uređajima.

Lokacije Galaxy Experience prostora:

  • Pariz: Od 10. jula do kraja oktobra u CE 125, 125 Av. des Champs-Élysées, 75008 Pariz, Francuska
  • Berlin: Od 10. jula do 7. avgusta, Mall of Berlin, Leipziger Pl. 12, 10117 Berlin, Njemačka
  • Njujork: Od 10. jula do 7. avgusta, 500 Broadway, Njujork, NI 10012, SAD
  • Dubai: Od 11. jula do 7. avgusta, Mall of Emirates, Sheikh Zayed Road, Al Barsha 1, Dubai, UAE
  • Džakarta: Od 11. jula do 4. avgusta, Kota Kasablanka, Jl. Casablanca Raya Kav. 88, Jakarta Selatan 12870, Indonezija
  • Seul: Od 11. jula do 11. avgusta, the Hyundai Seoul,108 Yeoui-daero, Seoul, Korea
  • Tokio: 11. jula do 6. avgusta, SHIBUYA TSUTAYA (Q FRONT), 21-6 Udagawacho, Shibuya City, Tokyo 150-0042, Japan

About Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svijet i oblikuje budućnost transformativnim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svjetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kućnih aparata, mrežnih sistema i memorije, sistemskih LSI, livnica i LED rješenja i pruža besprijekorno iskustvo povezanosti, kroz svoj SmartThings ekosistem i otvorenu saradnju sa partnerima. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na news.samsung.com.


[1] Prijavljivanje na Samsung nalog može da bude potrebno radi korišćenja nekih Samsung AI funkcija. Samsung ne daje nikakva obećanja ili garancije u pogledu tačnosti, potpunosti ili pouzdanosti učinka AI funkcija. Dostupnost Galaxy AI funkcija može da se razlikuje od modela do modela. Galaxy AI funkcije biće dostupne besplatno do kraja 2025. na podržanim Samsung Galaxy uređajima. Za AI funkcije koje pružaju treća lica možda važe različiti uslovi. Usluga Galaxy AI može biti ograničena za maloljetnike u nekim regionima u kojima su na snazi restrikcije na korišćenje AI u vezi sa uzrastom.

[2] Programiranje se može razlikovati u zavisnosti od regiona.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO