Subota, 13 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoNataša Mihajlović "Bum Bum"

Nataša Mihajlović “Bum Bum”

Nataša Mihajlović, jedna od istaknutih članica popularne grupe Frajle, kročila je na put solo karijere, otkrivajući novu dimenziju svojih izvanrednih glasovnih sposobnosti.  

Nakon. hit singla “Stranac” i njegove akustične verzije kojom je već osvojila srca publike, diva moćnog glasa objavljuje i eksplozivnu numeru “Bum Bum”.

Pored ovog vrelog letnjeg hita pamtljivog naziva, a koji donosi moderni pop zvuk kombinovan sa magičnim vibracijama osamdesetih, Nataša Mihajlović snimila je i vreli spot koji mami uzdahe svakome ko ga pogleda. U spotu, vatrena plavuša zavodljivo pleše i nalazi se u strasnom zagrljaju glumca Branislava Tomaševića, zvezde serija “Ubice mog oca”, “Istine i laži”, ali i filma “Sveta Petka”.

Foto: Ana Banjac

Bane i Nataša, inače dugogodišnji prijatelji i saradnici, u spotu koji pršti od seksipila glume zaljubljeni par, a fantastične scene snimane su na prelepim lokacijama u Srbiji, odnosno, na obalama Dunava, od Novog Sada do Sremskih Karlovaca.

Ukoliko ste još u potrazi za letnjim, domaćim pop hitom koji nećete moći da izbijete iz glave – “Bum Bum” je pesma za vas.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO