Četvrtak, 13 Juna, 2024
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoGlovo pokrenuo Prime, pretplatu s neograničenim besplatnim isporukama

Glovo pokrenuo Prime, pretplatu s neograničenim besplatnim isporukama

Aplikacija Glovo pokreće Glovo Prime, uslugu koja korisnicima nudi neograničene besplatne dostave iz stotina restorana, supermarketa i prodavnica u Sarajevu, na osnovu mjesečne pretplate od 7,99 KM.

Pretplate na Glovo Prime moguće je izvršiti isključivo putem mobilne aplikacije, u odjeljku “Moj račun” ili sa ekrana za završetak narudžbe. Prime korisnici mogu koristiti besplatnu dostavu za narudžbine od partnera (restorani, supermarketi, prodavnice), osim za rubriku “Kurirske usluge”.

Minimalni iznos narudžbe za uživanje Prime pogodnosti u kategoriji restorana je 11KM, a u kategoriji supermarketa 20KM. U prvoj fazi ova usluga pretplate će biti dostupna samo korisnicima Glovo aplikacije u Sarajevu.

„Drago mi je što mogu najaviti pokretanje Glovo Prime pretplate u Bosni i Hercegovini, korak dalje u našem cilju pružanja najboljeg korisničkog iskustva na tržištu. Glovo Prime je prva takva pretplata na bosanskohercegovačkom tržištu, a naš cilj je kako bismo povećali pristupačnost i udobnost za naše kupce, kao i podstakli usvajanje opcija digitalnog plaćanja. Za samo 7,99 KM mjesečno, korisnici aplikacije Glovo moći će koristiti neograničen broj besplatnih isporuka”, rekao je Stefano Anselmi, generalni direktor Glova BiH.

Glovo Prime pretplate su mjesečne i počinju od trenutka uplate za predmetni mjesec do istog dana sljedećeg mjeseca. Glovo Prime radi na automatskom obnavljanju i može se otkazati do dva radna dana prije sljedećeg datuma obnove.

O Glovo

Glovo je pionirska aplikacija za više kategorija koja povezuje korisnike sa preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtjev iz restorana, prodavnica i supermarketa, apoteka i maloprodajnih objekata. Glovo vizija je da svima omogući lak pristup svemu u svom gradu kako bi korisnici mogli uživati ​​u onome što žele, kada žele i gdje žele. Kompanija je osnovana 2015. godine u Barseloni i posluje u 23 zemlje Evrope, Centralne Azije i Afrike.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO