Srijeda, 17 Aprila, 2024
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoSamsung najavljuje globalnu i evropsku saradnju: Warner Bros. Pictures Aquaman i izgubljeno...

Samsung najavljuje globalnu i evropsku saradnju: Warner Bros. Pictures Aquaman i izgubljeno kraljevstvo x SmartThings

Ovih praznika Samsung će obilježiti izlazak novog Warner Bros. Pictures filma, Aquaman i izgubljeno kraljevstvo, ekskluzivnom 8K najavom i Aquamanovim SmartThings kraljevstvom na Samsung.com

Izlazak filma Aquaman i izgubljeno kraljevstvo ovog decembra bit će jedan od najvećih filmskih događaja godine. Uoči filmske premijere, kompanija Samsung najavljuje ekskluzivnu saradnju s Warner Bros. Pictures. Praznična saradnja sastoji se od dvije faze; globalne maloprodajne akttivacije i evropske digitalne aktivacije Agamanovog SmartThings kraljevstva. Kampanja će biti prisutna na cijelom Samsung ekosistemu.

Benjamin Braun, glavni direktor marketinga u Samsung Europe, istakao je: „Partnerstvo s Warner Bros. na filmu Aquaman i izgubljeno kraljevstvo, jednoj od njihovih najvećih franšiza, je nevjerovatno. Prikazivanje mogućnosti SmartThingsa u kombinaciji s Aquamanovim supermoćima pružit će korisnicima nezaboravno iskustvo. Omogućavanje korisnicima da vide ekskluzivnu najavu u jasnom 8K formatu sjajan je način otkrivanja Izgubljenog kraljevstva.”

U iščekivanju službene premijere na velikom platnu 20. decembra međunarodno i 22. decembra u Sjevernoj Americi, službena najava filma bit će dostupna ekskluzivno na Samsung televizorima u trgovinama, gdje ga kupci mogu doživjeti u zadivljujućoj 8K rezoluciji. Ovaj uzbudljivi korak naprijed u 8K sadržaju, dio šireg partnerstva 8K sadržaja između Samsunga i Warner Bros. Pictures će prikazati mogućnosti Samsung Neo Qled 8K televizora, omogućavajući korisnicima uživanje u kinematografskom kvalitetu filmovima prije njihovog izlaska. Maloprodajna faza će korisnicima dati priliku da postanu heroji vlastitih domova, ističući mogućnosti Samsung mašina u smanjenju potrošnje energije do 70 posto[1], uz Samsung SmartThings AI Energy Mode[2].

Dostupno širom Evrope od 11. decembra na Samsung.com, Aquamanovo SmartThings kraljevstvo će povesti korisnike na putovanje kroz Aquamanovo kraljevstvo. Posjetioci stranice mogu istraživati kako koristiti SmartThings Find za praćenje svog Galaxy Z Flip5 pametnog mobitela ili dragocjenih artefakata, kako kontrolisati potrošnju energije pomoću SmartThings Energy (bez potrebe za trozupcem) ili upotrijebiti Jet Live karakteristiku na Jet Bot™ AI+ robotskom vakuumskom usisavaču kako bi provjerili što njihovi kućni ljubimci rade dok su sami kod kuće, između ostalih svakodnevnih scenarija.

Obožavatelji mogu potražiti Aquamanovo SmartThings kraljevstvo na Samsung.com i provjeriti objave na društvenim mrežama u Evropi prije premijere filma.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformišućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svjetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, lijevanih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

O filmu Aquaman i izgubljeno kraljevstvo

Režiser James Wan i sam Aquaman, Jason Momoa, zajedno s Patrickom Wilsonom, Amber Heard, Yahyom Abdul-Mateenom II i Nicole Kidman, vraćaju se u nastavku najprofitabilnijeg DC filma svih vremena, Aquaman i izgubljeno kraljevstvo.

Nakon neuspješnog prvog pokušaja poraza Aquamana, Black Manta, još uvijek vođen potrebom da osveti očevu smrt, neće stati ni pred čim kako bi konačno savladao Aquamana. Ovaj put je Black Manta moćniji nego ikad prije, koristeći moć mitskog crnog trozupca koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga pobijedio, Aquaman će se obratiti svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi sklopili zahtjevan savez. Zajedno, moraju ostaviti po strani sve svoje razlike kako bi zaštitili kraljevstvo i spasili obitelj, kao i svijet, od nepovratnog uništenja.

Aquaman i izgubljeno kraljevstvo režisera Jamesa Wana produciraju Peter Safran, Wan i Rob Cowan. Izvršni producenti su Galen Vaisman i Walter Hamada. Scenarij je napisao David Leslie Johnson-McGoldrick, prema priči Jamesa Wana i Davida Leslie Johnson-McGoldricka te Jasona Momoe i Thomasa Pa’a Sibbetta, temeljen na likovima iz DC-a, Aquamanu koje su stvorili Paul Norris i Mort Weisinger.

Warner Bros. Pictures predstavlja Atomic Monster / Peter Safran Production Jamesa Wana, film Aquaman i izgubljeno kraljevstvo koji će se prikazivati u kinima širom svijeta od 20. decembra 2023. i u Sjevernoj Americi od 22. decembra 2023., uz Warner Bros. Pictures distribuciju.

 O Warner Bros. Pictures grupi Grupu Warner Bros. Pictures čine Warner Bros. Pictures, New Line Cinema i Warner Bros. Pictures Animation. Warner Bros. Sarađuje s najinspirativnijim svjetskim pripovjedačima kako bi stvorili jedinstvenu zabavu na svakom ekranu širom svijeta. Warner Bros. Pictures grupa je bila u centru filmske industrije od samog osnivanja i nastavlja biti vodeća kreativna sila, producirajući najraznovrsniji niz filmova za svjetsku kinodistribuciju.


[1] Na temelju internog testiranja na modelu WW11BB944AGB na pranju pamuka na 40 stepeni s uključenim AI Energy Mode u uporedbi s nekorištenjem AI Energy Mode karakteristike.

[2] Karakteristika AI Energy Mode dostupna putem aplikacije SmartThings na Android i iOS uređajima. Potrebna je Wi-Fi veza i Samsung račun. Način se može primijeniti kada je odabrana temperatura pranja za ciklus 20 ~ 40 °C (isključujući hladne cikluse kao što je Super Eco Wash). Dostupnost ove opcije zavisi od tržišta.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO