Nedjelja, 3 Decembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoDolazi nova era Galaxy AI – evo djelića onoga što donosi

Dolazi nova era Galaxy AI – evo djelića onoga što donosi

Internet na dodir prstom. Kamera u džepu. A potom vještačka inteligencija koja unapređuje vaš svakodnevni život.

Samsung Galaxy je pomogao da se demokratizuje pristup internetu i da se kamere pretvore u sredstvo komunikacije bez kojeg ne možemo da živimo. Iako su sve oči uprte u vještačku inteligenciju, neke od njenih najvećih prednosti još nisu stigle do mobilne tehnologije. Galaxy će to promijeniti.

Nijedna kompanija ne može da iskoristi potencijal vještačke inteligencije kao Galaxy. Zašto? Zato što samo Galaxy stavlja moć otvorenosti na vaš dlan. Osmišljena da osnaži svakoga na svakom mjestu, Galaxy AI je univerzalna inteligencija na vašem telefonu kakvu do sada niste vidjeli. Svuda gdje je to najpotrebnije — od komunikacije bez prepreka preko jednostavnije produktivnosti do neograničene kreativnosti – stvaramo nove mogućnosti.

Galaxy AI predstavlja sveobuhvatno mobilno AI iskustvo na bazi vještačke inteligencije koju je razvio Samsung na samom uređaju i vještačku inteligenciju na cloudu zahvaljujući našoj otvorenoj saradnju sa liderima u sektoru koji misle slično kao mi. Ona će promijeniti vaše svakodnevno mobilno iskustvo uz puno povjerenje u Galaxy sigurnost i privatnost.

Kao djelić prednosti koje će Galaxy AI omogućiti, pogledajte samo ono za šta su naši telefoni ustvari izmišljeni, a to su pozivi. AI prevod poziva uživo će korisnicima sa najnovijim Galaxy AI telefonom uskoro obezbijediti lično prevodioca kad god im je to potrebno. S obzirom na to da je integrisan u originalnu funkciju poziva, više nema potrebe za korištenjem aplikacija trećih lica. Prevodi audiozapisa i teksta će se pojavljivati u realnom vremenu dok govorite, što znači da će telefonski razgovor sa nekim ko priča drugim jezikom biti jednostavan kao uključivanje zatvorenih natpisa kad strimujete neku emisiju. Pošto je u pitanju Galaxy AI na samom uređaju, možete biti sigurni da privatni razgovori ostaju isključivo na vašem telefonu.

Galaxy AI će nas početkom sljedeće godine približiti svijetu u kojem nestaju neke od najčešćih prepreka društvenom povezivanju i u kojem je komunikacija lakša i produktivnija nego ikada prije.

Tako vještačka inteligencija mijenja svijet i vaš život nabolje.

„Mobilna tehnologija ima nevjerovatnu moć da omogući povezivanje, produktivnost, kreativnost i drugo za ljude širom svijeta, ali do sada nismo vidjeli da mobilna AI podstiče sve to na pravi način“, izjavio je Wonchun Choi, izvršni potpredsjednik i direktor za istraživanje i razvoj u sektoru mobilnih uređaja. „Galaxy AI  je naša najobuhvatnija ponuda inteligencije do sada koja će zauvijek promijeniti način na koji shvatamo svoje telefone.“

Revolucionarno iskustvo koje osnažuje pravo povezivanje i otvara nove mogućnosti direktno na telefonu. To je ono što Galaxy obećava.

Ovo je samo djelić onoga što dolazi. Život stvara nove mogućnosti uz Galaxy, zato se spremite za novu eru mobilne AI.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO