Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoGalaxy Z FLIP5 nalazi se na listi najboljih inovacija za 2023 globalnog...

Galaxy Z FLIP5 nalazi se na listi najboljih inovacija za 2023 globalnog časopisa TIME

Sa zadovoljstvom možemo podijeliti s vama vijest da je Samsung Galaxy Z Flip5 uvršten na listu najboljih inovacija za 2023. globalnog časopisa TIME, a koje čine svijet boljim, pametnijim i zabavnijim. Ovo je treća godina zaredom da Galaxy serija dobija ovo prestižno priznanje, što je ujedno i dokaz predanosti kompanije Samsung inovacijama.

Kako bi složili popis za 2023, TIME je zatražio nominacije svojih urednika i dopisnika širom svijeta, ocjenjujući svakog kandidata na temelju ključnih faktora, uključujući originalnost, učinkovitost, ambicioznost i utjecaj.

Kultni Galaxy Z Flip5 ima novi izgled i optimizovan dizajn, čineći ga uređajem koji stane u svaki džep, a savršen je za samoizražavanje bez utjecaja na funkcionalnost. Unaprijeđene karakteristike omogućvaju jedinstvena iskustva koja oblikuju svakodnevni život, poput novog Flex Window vanjskog ekrana koji pomaže korisnicima da se brzo usredotoče na one najvažnije obavijesti i nudi beskrajne mogućnosti personalizacije.

Postavljajući novi standard te stvarajući revoluciju u industriji i načinima na koje ljudi komuniciraju sa svojim uređajima, Galaxy Z Flip5 prirodno se uklapa kao izum koji mijenja način na koji živimo, radimo, zabavljamo se i razmišljamo o novim mogućnostima.

Postoji li savršeniji dar ove praznične sezone od jednog od najboljih izbora godine? Prijatelji i porodica će sigurno biti oduševljeni! Pročitajte više ovdje.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO