Subota, 13 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaIstaknutoRecenzija s pet zvjezdica: Testirali smo novi Acer ES serije 5 i...

Recenzija s pet zvjezdica: Testirali smo novi Acer ES serije 5 i nastavljamo se kretati

Tragajući za jednostavnim načinom što bržeg kretanja kroz naš urnebesni životni i poslovni tempo, dali smo si izazov testirati novi električni skuter Acer ES serije 5.

Za one koji izbjegavaju gužve, znojenje, čekanje, kašnjenje, jutarnji stres u saobraćaju i još mnogo toga bi stalo na popis, donosimo iskustvo koje već na prvu vožnju utječe na promjenu životnog stila i kretanja kroz svakodnevne aktivnosti.

Jednostavnije, sigurnije, brže, zabavnije i atraktivnije idite dalje

Ako ste na strani trendova kao i mi, uživat ćete na potpuno novom nivou mobilnosti uz najatraktivniju vozilicu u gradu. Acer ES serije 5 je u svakom smislu prvak među e-skuterima.

Težak svega 18,5 kg, iako djeluje mnogo teže, masivnije, moćnije od svih koje ste do sada vozili. Jednostavno se preklapa, lagano vozi, bez napora i nesigurnosti na neuređenim cestama i nagibima.

Izdvaja ga moderan dizajn

Vrijedi napomenuti da je Acer ES serije 5 okretno, moderno i ekološki odgovorno rješenje za kretanje gradom. Lagan, kompaktan i s dopadljivim stiliziranim detaljima. Osvaja na način da će preko noći upotpuniti vaš modni i životni stil, jer je ova inovacija dokaz da je sva pažnja pri kreiranju bila upućena na korisnika, njegov način života, potrebe i želje.

Maksimalna snaga

Od svega tražimo maksimum, pa i dok jurimo gradskim ulicama, ali ovog puta s lakoćom savladamo svaki uspon pomoću moćnog motora od 36 V / 350 W koji omogućava ubrzanje i do 25 km/h na dodir tipke. Nakon što smo osjetili ovo uzbuđenje, poželjeli smo još više kretanja. Otišli smo i dalje. Naime, snažna baterija Acer ES serije 5 osigurava i do 65 km ekološki odgovorne mobilnosti, za savladavanje udaljenosti od tačke A do tačke B, i dalje.

Aplikacija i Bluetooth

Zaljubljenici u moderne uređaje, aplikacije i povezivanje osvojit će jednostavno spajanje Acer ES serije 5 s aplikacijom Acer eScooter putem Bluetooth veze kojom imate kontrolu nad svojom vozilicom, uključujući status baterije, preostalu snagu i sigurnosnu blokadu. Ima i tri brzine koje olakšavaju prebacivanje iz laganog kretanja pri 6 km/h, 10 km/h u brže kretanje pri 20 km/h ili pak 25 km/h, ovisno o lokalnim saobraćajnim propisima. Moderan zaslon vrlo jasno i praktično prikazuje brzinu kretanja, stanje baterije i ostale podatke važne za vašu sigurnu i ugodnu vožnju. To nas je posebno oduševilo. Dok pratimo status e-skutera i tok vožnje, želja za još koji pređeni kilometar u kontinuitetu raste.

Brzi režim pri 20 km/h ili 25 km/h, ne treba da vas plaši. Acer ES serije 5 dizajniran je tako da pruži maksimalnu kontrolu nad urbanom mobilnošću. Ima ugrađenu prednju elektroničku i stražnju disk kočnicu koje garantuju maksimalnu snagu zaustavljanja u svakom trenutku i tu svaki strah nestaje.

Od ljeta su ostala lijepa sjećanja, a u jesen ulazimo sa još ljepšim, jer ih stvaramo na dva točka, s tri brzine i iskustvom s 5 zvjezdica.

Acer ES serije 5 možete potražiti na zvaničnoj web stranici i provjeriti dostupnost u najbližoj trgovini.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO