Utorak, 23 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaBiznisU saradnji s portalom boljiposao.com donosimo vam aktuelne i atraktivne vijesti s...

U saradnji s portalom boljiposao.com donosimo vam aktuelne i atraktivne vijesti s tržišta rada

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA – boljiposao.com

U saradnji s portalom boljiposao.com donosimo aktuelne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 5 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Strabag d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Građevinski poslovođa (m/ž). Mjesto rada Sarajevo- gradilišta na području BiH. Spremnost na putovanja i rad na terenu. Potpune prijave poslati putem linka do 01.03.2023.

China Construction Third Engineering Bureau Co. zapošljava osobu na radnom mjestu Inženjer geodezije sa licencom (m/ž). Mjesto rada Srednja Lamovita, Prijedor.Stepen stručne spreme: VSS, BSc ili VII stepen stručne spreme. Potpune prijave poslati putem linka do 04.03.2023.

Tastra d.o.o. – KFC Franchisee for Bosnia and Herzegovina zapošljava osobu na radnom mjestu Marketing saradnik i analitičar (m/ž). Mjesto rada Hrasnica /Sarajevo.Mogućnost rada na različitim segmentima biznisa u korporaciji koja je u ekspanzivnom rastu i razvoju, može biti korak više u karijeri i da mogućnost implementacije Vašeg know-how i dosadašnjeg iskustva u Aptha Corp. vidite kao izazov. Potpune prijave poslati putem linka do 05.03.2023.

Fructa Trade d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Skladištar (m/ž). Mjesto rada Derventa. Nudimo mogućnost ličnog i profesionalnog usavršavanja. Potpune prijave poslati putem linka do 28.02.2023.

Soho Wintech PVC d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Asistent direktora (m/ž). Mjesto rada Sarajevo i Tuzla. U  obzir dolaze i studenti koji su spremni na putovanje van zemlje. Potpune prijave poslati putem linka do 03.03.2023.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO