Petak, 22 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaBiznisNAJAVLJUJEMO: 9. FMCG Retail Summit Sarajevo – najveće godišnje okupljanje FMCG industrije

NAJAVLJUJEMO: 9. FMCG Retail Summit Sarajevo – najveće godišnje okupljanje FMCG industrije

FMCG RETAIL SUMMIT, pod pokroviteljstvom vodećih trgovačkih lanaca u zemlji, i najjačih kompanija iz sektora robe široke potrošnje na jednom mjestu okuplja kompletnu FMCG industriju i prateće djelatnosti.

  • FMCG RETAIL SUMMIT SARAJEVO  | 13. I 14. MART 2023. | HOTEL HILLS SARAJEVO

Pred industrijom robe široke potrošnje je još jedna izazovna godina, a svi koji posluju unutar nje znaju da je neizvjesnost jedina konstanta koja prati ekonomiju kako naše zemlje, tako i regiona, ali i svijeta. U vremenu kada se traže najbolji modeli za poslovanje, koji će iznjedriti pozitivne i uspješne rezultate, edukacija i networking su osnova koju je neophodno praktikovati.

I ove godine, već deveti put zaredom, organizatori obećavaju izvrstan program, kojem će prije svega u fokusu biti skener retail tržišta, gdje će vodeće regionalne i globalne istraživačke agencije prezentovati najnovije podatke i kretanja koja su obilježila proteklu godinu, koja je bila sve, samo ne obična i jednostavna.

Pored toga jedan dio programa posvećen je izuzetno aktuelnoj temi, s kojom se susreće ne samo FMCG, nego i sve industrije u Bosni i Hercegovini, a tiče se adekvatnog upravljanja ljudskim resursima, i motiviranjem, te zadržavanjem kvalitetnog kadra u kompanijama koje posluju na bh. tržištu. Pokušat će se dati odgovor kako unaprijediti poslovni ambijent, i biti konkurentan ne samo u okviru regiona, nego i šire.

Uvijek je posebno interesantan i panel sa predstavnicima vodećih trgovaca u našoj zemlji, koji se osvrnu na svu problematiku kao i pozitivne pomake unutar retaila.

Zbog ukazane potrebe, ali i stalnog nastojanja organizatora da unaprijedi konferenciju i ponudi više učesnicima, ove godine 9. FMCG Summit trajat će dva dana.

Retail partneri: Bingo, Konzum, dm-drogerie markt BiH, i Mercator.

Generalni pokrovitelj 9. FMCG RETAIL Summita je Ovnak i Ziaja.

Sponzori projekta: Meggle BH, Perutnina Ptuj BH, Infostudio, Jeruzalem Ormož, Dr. Oetker, Podravka, Hercegovina Produkt.

Organizator konferencije je marketinška agencija Altermedia.

Više o Summitu, programu i informacijama za prijave na: www.fmcg-summit.ba

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO