Četvrtak, 21 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaPrelijepa biznis priča “Noć uspjeha” u organizaciji Nezavisnih Oriflame lidera

Prelijepa biznis priča “Noć uspjeha” u organizaciji Nezavisnih Oriflame lidera

Veliki, ekskluzivni događaj “Noć uspjeha” održan u četvrtak u hotelu Radon Plaza, Sarajevo

Tokom ove noći, u sali punoj prelijepih i uspješnih žena sve je sijalo nekom posebnom pozitivnom energijom, ali i ljepotom…

Nešto više od 140 žena okupilo se u Radon Plaza hotelu – Sarajevo i slavilo uspjeh i svoje nove biznis statuse, družile se, upoznavale i poklanjale osmijehe. Pored osmijeha, tu je bilo još jako puno poklona, ali i divnih uspomena…

Prisutni su imali priliku poslušati kratku prezentaciju o načinu poslovanja, ali i nešto više o proizvodima i svemu što nudi Oriflame svojim Brend partnerima, liderima i kupcima. Nakon prezentacije noć se pretvorila u pravi spektakl koji je pripremio Oriflame tim Inele Buhe Kadrić.

Uz Gala svečanost koju su pripremile ove nevjerovatne žene – Nezavisne Oriflame liderice, uslijedio je šampanjac i ogromna bijela torta. Počelo je slavlje, slavili su se novi statusi i uspjesi, a posebno status Dijamantnog direktora Inele Buha Kadrić koja je uz pregršt poklona i cvijeća, zablistala sa krunom na glavi.

No to nije bilo sve, uslijedila je i tombola i izvlačenje dobitnica raznih poklona koje su pripremili sponzori ovog događaja. Vjerujemo da je svaka prisutna žena ove noći sa sobom ponijela nešto lijepo, osim poklona, osmjeha i uspomena…

“Hvala svima koji su došli i bili naši gosti. Hvala Oriflame kompaniji koja postoji i mijenja živote ljudi. Hvala svim našim članicama. Hvala predstavnicima kompanija koji su nam pomogli u realizaciji ovog događaja. Sa nama su bile i kompanije KLAS – Hrana puna ljubavi, AC Food, Cineplexx SarajevoModern_studio. Poduzetnice House of beauty – MinelaHandmade by SaraModni studio Fashion RoomMobilni frizer – SarajevoNITHandmade ZemkaArtZdravi portal i Udruženje Zdravi Tim, te Klub Poduzetnica Plus… Hvala ljudi, divno je raditi posao koji voliš!” – poručila je Inela Buha Kadrić.

Tokom “Noći uspjeha” uoči naše prve radionice “Važnost i tehnike samopregleda dojki kod djevojaka i žena” koje Udruženje Zdravi Tim, izdavač Zdravog portala realizuje u okviru Pink oktobra, imali smo priliku promovisati naš Projekat, ali i realizovati zajedno jednu humanu akciju “Pokloni osmijeh”. Naime, naše Udruženje Zdravi Tim sa Zlatnim partnerom AD Plus obezbjedilo je limitiranu kolekciju bedževa Pink oktobar “Pokloni osmijeh”. U mjesecu podizanja svijesti o ženskom karcinomu sva sredstva od bedževa namjenjena su za podršku jednoj onkološkoj pacijentici. Cilj nam je da joj izmamio osmijeh i makar na taj način olakšamo njenu životnu borbu. Sve prisutne dame su imale priliku da uzmu sebi ovaj jedinstveni bedž, cijenu nismo odredili, jer osmijeh nema cijenu!

Koristimo priliku da se zahvalimo Oriflame članicama i svim gošćama u Radon Plazi, koje su zaista pokazale ogromno srce i poklonile veliki osmijeh uzevši sve bedževe koji su bili dostupni tu noć.

Hvala vam što ste poklonili osmijeh, jer osmijeh nema cijenu!

Autor: Fatima Nikšić

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO