Srijeda, 17 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaOtvorene dvije nove Konzum prodavnice u Zenici

Otvorene dvije nove Konzum prodavnice u Zenici

Zaposleno 13 zaposlenika

Širenje maloprodajne mreže prodavnica Konzum je nastavio otvaranjem dvije nove prodavnice u Zenici. Danas je otvarena nova prodavnica u sklopu zeničkog poslovnog objekta Bajra na adresi Zmaja od Bosne 2, dok je početkom sedmice otvorena prodavnica na adresi Ivana Gundulića bb.

Novi objekti se prostiru na površini 260 m² i 200 m²te nude bogatu ponudu svježeg voća, povrća, mesa, mliječnih, delikatesnih i pekarskih proizvoda, osnovnih životnih namirnica, pića, slatkiša, kao i proizvoda za njegu, higijenu i kućanstvo. U novim prodavnicama zaposleno je 13 zaposlenika.

Podsjećamo, krajem prošle sedmice otvorena je još jedna nova prodavnica Konzuma u Istočnom Sarajevu.

Povodom otvorenja novih prodavnica u Zenici predstavnici Konzuma uručili su vrijednu donaciju u robi, ustanovi za zbrinjavanje djece bez roditeljskog staranja „Dom porodica“ iz Zenice.

Sretni smo jer smo u prilici povodom otvorenja naših novih prodajnih objekata u Zenici podijeliti radost sa mališanima u dječijem domu u Zenici, te smo donirali cca. tonu namirnica koje će im vjerujemo biti od koristi. Zadovoljstvo nam je jer smo sada u Zenici prisutni sa dva nova prodajna objekta na atraktivnim i pristupačnim lokacijama u kojima smo zaposlili 13 zaposlenika. Kupci su se mogli uvjeriti da nudimo zaista bogat asortiman dnevno svježih i kvalitetnih proizvoda,  da imamo veliku zastupljenost domaće i lokalne proizvodnje, povoljne cijene i odličnu akcijsku ponudu. Potrudili smo se povodom otvorenja veliki broj kupaca obradovati vrijednim poklonima, vrhunskim kulinarskih specijalitetima i sjajnom zabavom za djecu sa popularnim Zdravoljupcima uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera. Svi Zeničani su dobrodošli i u narednim danima, vjerujemo da će biti zadovoljnii da će u našim novim objektima rado obavljati svoju svakodnevnu kupovinu.izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma.

Povodom otvorenja prodavnice u poslovnom objektu Bajra, danas je za sve kupce pripremljen veliki kulinarski show sa Hamidom Kujrakovićem, nagrade na kolu sreće, posebna akcijska ponuda, a za mališane vesela zabava sa maskotama Zdravoljubaca. I u narednim danima kupce u novootvorenoj prodavnici očekuju brojna iznenađenja i pokloni, a za sve one koji žele brže sakupiti naljepnice za Zdravoljupce u nedjelju, 18.10. poklanjamo duple naljepnice.

Više detalja o tačnim terminima aktivnosti povodom otvorenja dostupno je na korporativnoj facebook stranici Konzuma.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO