Četvrtak, 13 Juna, 2024
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaKonzum otvorio novu prodavnicu u Gornjem Vakufu - Uskoplju

Konzum otvorio novu prodavnicu u Gornjem Vakufu – Uskoplju

Konzum je danas otvorio novu prodavnicu u Gornjem Vakufu – Uskoplju, na adresi Gradska bb. Prodavnica se nalazi u sklopu novoizgrađenog stambenog objekta i prostire se na površini od 200m². 

Asortiman nove prodavnice obuhvata svježe, kvalitetne i povoljne prehrambene proizvode s naglaskom na značajnu zastupljenost domaćih proizvoda, a dio asortimana obuhvata i odabrani izbor svakodnevno potrebnih neprehrambenih proizvoda.

Prodavnica u Gornjem Vakufu – Uskoplju zapošljava 7 novih zapolenika.

Prethodnih mjeseci Konzum je otvorio nove prodajne objekte u Širokom Brijegu, Mostaru, Sarajevu, Kiseljaku, te je novootvoreni objekat u Gornjem Vakufu – Uskoplju peti po redu otvoren u ovoj godini.

 „Sretan sam jer nastavljamo niz otvorenja novih objekata na izuzetno atraktivnim lokacijama pozicioniranim unutar većih naselja kao bismo bili blizu što većem broju naših kupaca i ponudili im ugodno mjesto za obavljanje svakodnevne kupovine. Prve reakcije kupaca u Gornjem Vakufu – Uskoplju su izuzetno pozitivne te vjerujem da će ova prodavnica biti mjesto gdje će rado svraćati i tu pronaći sve što im je potrebno. Uporedo sa otvorenjima, Konzum radi i na renoviranju niza postojećih objekata kako bismo kupcima ponudili što ugodniji ambijent za kupovinu. Naravno, nastavljamo i sa otvorenjima, te je u planu uskoro otvorenje tri nove prodavnice na području grada Zenice. – izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

U povodu otvorenja novog prodajnog objekta u Gornjem Vakufu – Uskoplju pripremljena je posebna akcijska ponuda, vrijedne nagrade na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO