Četvrtak, 21 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaPozitivne pričecargo-partner podrška djeci oboljeloj od raka u najtežim vremenima

cargo-partner podrška djeci oboljeloj od raka u najtežim vremenima

Prijatelji djece oboljele od raka i Udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka” su tu u dobru i zlu. Tako dobar prijatelj je i austrijska kompanija cargo-partner, koja je prvo svoju jubilarnu desetogodišnjicu poslovanja na našim prostorima proslavila donacijom Udruženju i brigom za one kojima su oni najpotrebniji, a sada su i u ovim teškim vremenima za našu djecu ponovo pokazali da su društveno-odgovorni, pokazali su humanost na djelu i veliko srce.

Naime, kompanija cargo-partner je spakovala 70 paketa pomoći sa higijenskim potrepštinama i prehrambenim namirnicama za porodice djece oboljele od raka, kako bi im pružila podršku u nesigurnim vremenima koja je sa sobom donijela pandemija COVID-19. Udruženje “Srce za djecu” će uručiti pakete porodicama koje su u potrebi i kojima je ova vrsta pomoći najpotrebnija.

Zahvalni smo našim prijateljima iz cargo-partnera što su mislili na djecu oboljelu od raka u situaciji kada su ona jedna od najugroženijih kategorija, kada im je podrška najpotrebnija i kada su strahovi najizraženiji. Važno je znati da na svojoj strani imaju divne prijatelje koji su uvijek tu za njih.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO