Četvrtak, 13 Juna, 2024
No menu items!
NaslovnicaBiznisBBI banka dobitnik britanske nagrade “Best Investor Relations Bank B&H 2020”

BBI banka dobitnik britanske nagrade “Best Investor Relations Bank B&H 2020”

Bosna Bank International (BBI) dobitnica je nagrade ”Best Investor Relations Bank Bosnia and Herzegovina 2020”, vodećeg finansijskog portala i magazina „Global Banking & Finance Review“ iz Velike Britanije.

„Global Banking & Finance Review“ je finansijska platforma osnovana 2010. godine koja svojoj čitalačkoj publici od tri miliona ljudi iz preko 200 država širom svijeta nudi vijesti, analize, mišljenja, recenzije, intervjue i video zapise iz svijeta bankarstva, finansija, poslovanja, trgovine, tehnologije, ulaganja, brokerskih poslova, poreskih i novosti iz svijeta prava, kao i islamskih finansija.

Stručni i istraživački tim za dodjelu nagrada, od samog osnivanja  2011. godine kada je utemeljen, nagrađuje inovacije, strategije, progresivne i inspirativne promjene koje se događaju u globalnoj finansijskoj zajednici. Nagrade su osmišljenje kako bi se prepoznale kompanije svih veličina koje su istaknute u određenim područjima stručnosti i izvrsnosti u finansijskom svijetu.

Inače, nagrade za bankarstvo i finansije „Global Banking & Finance Review“ u svijetu su prepoznate kao simbol izvrsnosti u bankarskom i finansijskom poslovanju. Bosna Bank International d.d. Sarajevo članica je Vijeća stranih investitora (Foreign Relations Council  – FIC) u Bosni i Hercegovini, a od 2010. godine BBI organizuje Sarajevo Business Forum (SBF), poslovno-investicijsku konferenciju koja je prepoznata kao najznačajniji događaj za spajanje investitora i poslovnih ideja i projekata u Jugoistočnoj Evropi.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO