Četvrtak, 21 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaBiznisRepresent Communications Skopje lansirao platformu za umrežavanje, mentorstvo, edukaciju i razvoj biznisa

Represent Communications Skopje lansirao platformu za umrežavanje, mentorstvo, edukaciju i razvoj biznisa

Američki stručnjaci prenosit će znanja iz novih tehnologija cijelom regionu

Represent Communications Skopje, koji posluje u okviru Represent Systema, danas je lansirao novu edukativnu platformu www.mymasterlab.com iz koje će proizilaziti ideje i novi vidovi saradnje za razvoj regionalnog biznisa.

Mymasterlab.com je mjesto gdje se susreću vrhunski stručnjaci i predavači iz Sjedinjenih Američkih Država u oblastima kao što su Machine Learning, AI, Internet of Things, Blockchain, Applied Leadership, Storytelling, Sales Pitch Construction. Oni će svoje znanje prenositi regionalnim entuzijastima koji su spremni da realizuju svoje biznis ideje ili da napreduju u karijeri.

“Svjesni smo da veliki broj odličnih ideja ne nalazi put do uspjeha pa smo pronašli ljude koji će u procesu mentorisanja moći da promijene perspektivu svih koji žele da naprave korak naprijed u profesionalnom razvoju, da nađu investitore za svoju biznis ideju ili formulišu pitch koji će im prodati proizvod ili uslugu, ne samo na regionalnom, nego na globalnom nivou”, kaže Nataša Božinovska Mirkova, direktorica Represent Communications Makedonija.

U okvirima projekta svoje workshopove imaju prof. Kurt Jefferson, dekan Spadling Univerziteta, ekspert za evropsku i balkansku politiku; Collin Bunch sa Univerziteta u Coloradu, trener preduzetnika koji omogućava kreiranje veza  sa investitorima iz SAD-a koji su zainteresovani za inovativne ideje; J Scott Christianson sa Univerzita u Missouriju, ekspert za  Machine Learning, AI, Internet of Things, Blockchain; Matt Murrie, storyteller i edu-preduzetnik; Tron Jordheim – vrhunski sales coach.

“Nezavisno od toga da li želite da se istaknete među kolegama, da budete unaprijeđeni, da vas primijeti šef vašeg šefa, možda vam je potrebna promjena karijere ili kompanije, sanjate o svojoj kompaniji, imate kompaniju, ali su vam za njen razvoj potrebni investicija i liderske vještine. Naša vizija je da mymasterlab.com bude mjesto gdje ćete naći podršku i resurse za realizaciju svih planova”, ističe Nataša Velkovska, projektna menadžerica mymasterlab.com, Represent Communications Makedonija.

Platforma se pojavila u vrijeme prinudno ubrzane digitalizacije, međutim, kriza izazvana pandemijom COVID-19 se samo poklopila sa momentom pojavljivanja Mymasterlaba i potencirala je značaj ovakvih globalnih modela povezivanja i saradnje koji kreiraju mogućnosti za napredak i nove biznise.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO