Srijeda, 17 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaPozitivne pričeKantonalna bolnica "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću dobila novi krov

Kantonalna bolnica "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću dobila novi krov

Na Kantonalnoj bolnici “Dr. Irfan Ljubijankić” uspješno je završena rekonstrukcija i zamjena krova. Ovaj posao je veoma bitan za najveću zdravstvenu ustanovu u Unsko-sanskom kantonu i u narednom periodu Uprava će nastaviti da radi na stvaranju još boljih uslova za sve pacijente i medicinsko osoblje. 

– Ovo nam je bio veoma bitan projekat za druge planove u mjesecima pred nama. Rekonstrukciju i zamjenu krova profesionalno je izvela firma Limometal iz Cazina i ispoštovali su sve rokove. Moramo stvarno pohvaliti njihov angažman. Čak su u dogovoru sa našim nadzornim organima uradili neke stvari koje nisu bile u projektu koji je bio vrijedan skoro 60.000 KM.

Sada smo pokrili sve objekte i možemo krenuti u realizaciju. U narednom periodu trebali bi napraviti još bolje uslove u odjelu za neuropsihijatriju, a radove će finansirati Američka ambasada u našoj zemlji. Nakon toga, na svim objektima na bolnici bit će postavljeni solarni paneli, tako da ćemo imati toplu vodu i istovremeno štediti struju. U toku je i rekonstrukcija vešeraja i kuhinje – kaže direktor Kantonalne bolnice u Bihaću Hajrudin Havić.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO