Četvrtak, 13 Juna, 2024
No menu items!
NaslovnicaPromo„M mreža“ - Mercatorova mreža koja nas spaja

„M mreža“ – Mercatorova mreža koja nas spaja

Osim svakodnevne brige za svoje kupce, Mercator BH još jednom pokazuje da misli na zdravlje i dobro raspoloženje svih stanovnika Bosne i Hercegovine. Sa ciljem da svima koji su fizički razdvojeni jedni od drugih neuobičajenu svakodnevnicu učini zanimljivom, Mercator BH je početkom aprila prvi pokrenuo virtualnu platformu „M mreža“ na tri društvene mreže – You tube, Facebook i Instagram kao i na svojoj zvaničnoj web stranici. Na „M mreži“ ćete pronaći savjete koji će vam pomoći u planiranju svakodnevnih aktivnosti, neobične recepte tradicionalne domaće i svjetske kuhinje,  prijedloge za nove oblike druženja, uputstva za zdrav i aktivan život, pomoć u stvaranju dobrih navika sa zdravim namirnicama, kao i bogate kulturne i edukativne sadržaje.

Trenutno živimo u vremenu kada nam niko ne može potvrditi koliko će trajati vanredno stanje uzrokovano virusom Covid 19 i kada su za dobar dio ljudi uvedene mjere izolacije i ostanka kod kuće.  Ovom zanimljivom platformom želimo u sve domove unijeti smijeh, radost, zabavu, dobro raspoloženje i korisne savjete, kako bi suočeni sa novom stvarnošću, mnogo  lakše i opuštenije prebrodili ovu nesvakidašnju situaciju za sve nas. – rekla je Mirnesa Muslija, stručni saradnik digitalnog marketinga Mercator BH

Na našoj platformi M mreža, svako jutro počinjemo sa online jogom ili fitness vježbanjem, u poslijepodnevnim satima kuhamo ukusna jela po recepturi naših kuhara ali i receptima koje nam šalju naši pratioci, dok su večernji sati namijenjeni za zabavu, društvene igre i gledanje online predstava  Kamernog teatra 55 i Dječijeg pozorišta RS. Ponosni smo na kulturno-obrazovni projekat koji smo pokrenuli u saradnji sa Kamernim teatrom 55, koji omogućava online gledanja predstava za učenike i studente. Na taj način pružamo mogućnost svim đacima, ali i nastavnicima, virtualni odlazak u pozorište i to u vrijeme koje njima odgovara. Svim korisnicima M mreže je pružena prilika da gledaju više od četiri online premijere predstava sedmično.

I to nije sve. M mreža se iz dana u dan sve više širi, nastaju nove ideje i novi projekti.

Želimo postati jedna od najposjećenijih platformi sa najkvalitenijim zabavnim, kulturnim i edukativnim sadržajem i pozivamo sve osobe koje žele podijeliti svoje ideje, recepte omiljenog jela ili savjete, fotografije, da nam se jave i pridruže našoj M mreži preko linka https://www.mercator.ba/m-mreza/.

Dobro došli u M mrežu.

Mrežu koja nas spaja i kada smo razdvojeni. 

Vaš Mercator

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO