Utorak, 21 Maja, 2024
No menu items!
NaslovnicaLifestyleHvala našim herojima- Mercator BH nagradio svoje uposlenike

Hvala našim herojima- Mercator BH nagradio svoje uposlenike

Pokretačka snaga i najveća vrijednost naše kompanije su upravo naši uposlenici.  Sa željom da se zahvalimo svakom od naših preko 1.100 radnika – heroja koji rade u trgovinama širom Bosne i Hercegovine, za nesebičan i predan rad u posebnim uslovima, pokrenuli smo kampanju pod nazivom Hvala našim herojima, kojom želimo istaći njihov značaj u prodaji, nabavci, distribuciji i svima koji su pomogli da opskrbimo naša domaćinstva u ovim vanrednim okolnostima.

U vrijeme kada svi radimo veoma težak i odgovoran posao u sasvim neobičnim okolnostima, naši uposlenici se svakodnevno brinu da svim kupcima omoguće najbolju uslugu, a da pritom osiguraju  vlastitu bezbjednost, kao i bezbjednost svih naših kupaca. Kako bi im iskazali svoju zahvalnost, odlučili smo ih nagraditi sa dodatnom materijalnom nagradom za svaki dan kojeg su naši uposlenici  hrabro i odgovorno proveli izvodeći svoje redovne i vanredne zadatke u trgovinama Mercatora širom BiH. Pokazali smo da smo jedna velika porodica koja brine za sve nas i nastavljamo dalje kao i do sada, sa našim herojima, koji su upravo svojim radom i solidarnošću, pokazali da se na njih  možemo osloniti u svakoj situaciji. – rekao je Ahmet Koštreba, direktor Mercator BH.

Obezbjedili smo nesmetan rad svih naših trgovina u vanrednim okolnostima, maksimalno smanjili rizik i uveli sve mjere zaštite i uposlenika i kupaca. Svi naši uposlenici su zaštićeni maskama i rukavicama, a jedini u Bosni i Hercegovini smo zaštitili i kupce i naše blagajnice sa prozirnim pregradama od pleksiglasa, koje smo postavili između blagajne i kupca. Na svakom ulazu su obezbjeđena sredstva za dezinfekciju, vršimo redovne dezinfekcije radnih površina i ograničili smo broj ulazaka u trgovine, sa obilježenim rastojanjem među kupcima.

Svi zajedno želimo da pomognemo građanima Bosne i Hercegovine, da iz ove borbe izađemo kao pobjednici. A mi smo tu da obezbjedimo da vam ništa ne nedostaje.
 HVALA NAŠIM HEROJIMA KOJI SU OSVOJILI NAŠA SRCA!

Vaš Mercator

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO