Utorak, 23 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaZdravljeMame i bebePrijavite se na besplatno edukativno druženje s trudnicama u Sarajevu

Prijavite se na besplatno edukativno druženje s trudnicama u Sarajevu

Besplatno edukativno druženje ”Naše putovanje počinje” s trudnicama održat će se 21.01.2020. godine u hotelu Ibis Styles u Sarajevu. Program počinje u 17 sati i traje do 19:30.

Domaćin projekta je Zavod za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost ”Mehmedbašić”, te će prvo predavanje održati dr. Eldar Mehmedbašić, specijalista ginekologije i opstetricije koji će pričati o temi ”Psihofizička priprema trudnice za porod”. Govorit će se o brojnim temama koje su bitne za svaku trudnicu, majku i novorođenče, te će predavanje održati i Senka Ćimpo, diplomirana psihologinja i psihoterapeutkinja, a tema o kojoj će pričati je ”Mentalno zdravlje žene nakon poroda”.

Ovo je projekat koji mostarska kompanija Sfera d.o.o. organizuje više od godinu dana, a koji se održava svaki mjesec po gradovima: Mostar, Sarajevo, Banja Luka, Tuzla i Zenica. Besplatna druženja okupe veliki broj trudnica na jednom mjestu, kao i doktore stručnjake koji govore o brojnim važnim temama, te educiraju trudnice za porod, brigu o novorođenčetu i slično.

Dva ipo sata predviđena su za edukativna predavanja, razmjenu mišljenja, diskusiju, pitanja i komunikaciju, a osigurane su i nagrade za svaku trudnicu. Poklon vrećica sa primjerkom časopisa Roditelj, kojeg izdaje Sfera, dočeka svaku trudnicu. No, pored toga, za ovo druženje u Sarajevu osigurane su naredne nagrade:

  • Dva vaučera za pregled u Zavodu za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost “Mehmedbašić“,
  • BAMBA daruje jednu trudnicu sa novim proizvodom Bamba baby swaddler – baby omotač (u neutral boji) koji se koristi u ranom periodu bebina života i služi da umota bebicu kako bi se osjećala sigurno i bila smirenija pri ritualu uspavljivanja.
  • Miss Alona Kids poklanja baby gnijezdo (izbor boje po želji).

Učešće je besplatno, a prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj. Dođite da zajedno dijelimo najljepše trenutke vašeg života, te dopustite stručnjacima da vas svojim savjetima i preporukama vode u tom periodu. Sve ste dobrodošle!

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO