Četvrtak, 13 Juna, 2024
No menu items!
NaslovnicaPromoVelika nagradna igra „Poklon bon k'o bombon - Mastercard® BBI kartica po...

Velika nagradna igra „Poklon bon k'o bombon – Mastercard® BBI kartica po Vašoj mjeri“

Plaćajte BBI Mastercard® karticama i osvojite vrijedne nagrade!

Bosna Bank International d.d. Sarajevo u saradnji sa kompanijom Mastercard® pokrenula je nagradnu igru “Poklon bon k'o bombon“ za sve korisnike BBI Debit Mastercard® i Gold Debit Mastercard® kartica.
Učešće u nagradnoj igri, koja će trajati od 15.08. do 15.12.2018. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije na prodajnim mjestima u BiH ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 150 KM. Minimalni iznos pojedinačne transakcije iznosi 15 KM, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka deset mjesečnih nagrada kao i jedne od šest glavnih nagrada.
Glavne nagrade su poklon bon u vrijednosti 7.200 KM kojeg će sretni dobitnik moći iskoristiti na prodajnim mjestima Amko Komerca, zatim poklon bon u vrijednosti 4.800 KM koji će se moći iskoristiti u svim prodajnim mjestima Binga, poklon bon vrijednosti 2.000 KM koji će se moći iskoristiti u prodajnim mjestima u okviru BBI Centra u Sarajevu, te poklon bonovi u vrijednosti od 1.000 KM koje će sretni dobitnici imati priliku iskoristiti na prodajnim mjestima Domod, Imtec i Tehnomag širom BiH.
U periodu od 15.08. do 15.12.2018. godine svaki mjesec korisnici BBI Debit Mastercard® i Gold Debit Mastercard® kartica će moći osvojiti i vrijedne mjesečne nagrade – poklon bonove vrijednosti 500, 400 i 300 KM koji će se moći iskoristiti na prodajnim mjestima Amko Komerca, Binga, BBI Centra, Domoda, Imteca i Tehnomaga.
Izvlačenje dobitnika mjesečnih nagrada bit će upriličeno svakog zadnjeg četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec, slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a izvlačenje glavnih nagrada će biti organizovano 10.01.2019. godine.
Pravila nagradne igre sa svim detaljima o uslovima i nagradnom fondu dostupna su na zvaničnoj web stranici Bosna Bank International d.d. Sarajevo www.bbi.ba, gdje će biti objavljivana i imena svih dobitnika nagrada. Sva dodatna pitanja o nagradnoj igri „Poklon bon k'o bombon – Mastercard® BBI kartica po Vašoj mjeri“ mogu se uputiti na e-mail adresu info@bbi.ba ili pozivom na besplatnu BBI info liniju na broj 0800 200 20 svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati.
 
 
 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO