Ponedjeljak, 25 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaLifestyleShowbizSelena Gomez srušila Beyonce s Instagram trona: Objava na Seleninom profilu čak...

Selena Gomez srušila Beyonce s Instagram trona: Objava na Seleninom profilu čak 800 000 dolara

Instagram svake godine objavi listu top 10 korisnika s najviše pratilaca kao i fotografije koje su skupile najviše lajkova. Prošle godine u decembru pjevačica Selena Gomez bila je prva na listi s oko 130 miliona pratilaca te i dalje drži tron s devet miliona više.
Ipak, slika koja je u 2017. godini dobila najviše lajkova je fotografija Beyonce na kojoj je fanovima objavila kako je trudna s blizancima, a do danas je skupila 11.248.701 lajkova.
https://www.instagram.com/p/BP-rXUGBPJa/?utm_source=ig_embed
Ove godine Selena je postavila novi rekord. Naime, prije dva dana proslavila je 26. rođendan te je tim povodom na Instagramu objavila galeriju fotografija s rođendanskog partija. U samo je 13 minuta uspjela je skupiti milion lajkova te smjestila Beyonce na drugo mjesto. Trenutno ta slika ima 8.783.584 lajkova, no broj i dalje raste.
https://www.instagram.com/p/BllPmrRgwq5/?utm_source=ig_embed
Selena je Beyonce pretekla i na spisku najbogatijih osoba na Instagramu te može naplatiti brendovima promociju proizvoda preko svog profila čak 800 000 dolara po objavi. Beyonce prema statistikama može od kompanije tražiti 100.000 dolara manje.
No, osoba koju Selena nije uspjela izbaciti s trona je, naravno, Kylie Jenner za koju će brendovi, koji žele promociju na njenom profilu, izdvojiti čak milion dolara.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO