Utorak, 21 Maja, 2024
No menu items!
NaslovnicaDešavanjaBBI banka u novoj sezoni uz FK “Velež” Mostar

BBI banka u novoj sezoni uz FK “Velež” Mostar

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo potpisala je ugovor o saradnji sa fudbalskim klubom „Velež”. BBI banka će pružiti finansijsku podršku mostarskom klubu u borbi za plasman među premijerligašku elitu.
Saradnja s Veležom dolazi i u trenutku kada BBI banka otvara novu poslovnicu u Hercegovini, tačnije u Stocu. Podružnice BBI banke u ovom dijelu BiH od ranije djeluju u Mostaru i Konjicu.
“Radujemo se saradnji sa BBI bankom i ova podrška došla je u pravom trenutku. Naime, sada kada gradimo novu ekipu za ulazak u Premijer ligu, značajno je da imamo ovakav podsticaj. Nadamo se novim, zajedničkim pobjedama sa BBI bankom”, izjavio je Džemil Šoše, direktor Fudbalskog kluba Velež.
„BBI banka, kao društveno odgovorna institucija na različite načine daje doprinos društvu u kojem posluje. Opredjeljeni smo razvoju BiH putem investiranja u privredu, pomoć u obrazovanju i edukaciji mladih putem stipendiranja, te pružanju podrške razvoju sporta u našoj državi“,  izjavio je Emir Čehajić, izvršni direktor BBI banke.
Osim podrške sportu BBI banka u okviru društveno-odgovornog poslovanja svake godine organizira  međunarodnu investicijsku konferenciju Sarajevo Business Forum (SBF) kako bi  privrednicima iz BiH i regiona otvorila vrata za saradnju sa tržištima u svijetu, a u septembru 2018. godine će BBI organizovat i međunarodni sajam – Sarajevo Halal Fair (SHF) s ciljem otvaranja novih tržišta i podsticanja izvoza domaćih kompanija.
Sve informacije o proizvodima, uslugama i mreži filijala i poslovnica BBI dostupne su na web stranici http://www.bbi.ba.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO