Četvrtak, 21 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaLifestyleGrand kafa nastavlja "Komšijski karavan" i u mjesecu julu

Grand kafa nastavlja "Komšijski karavan" i u mjesecu julu

Nakon kraće pauze, Grand kafa komšijski karavan i u mjesecu julu nastavlja svoje putovanje po bh. gradovima. Izabrao je nekoliko novih destinacija na kojima će se parkirati i družiti sa vjernim potrošačima, ali i svim ljubiteljima dobre kafe.
Već u subotu, 7. jula Grand kafa komšijski karavan doputovat će u Gračanicu i parkirati se ispred T.C. Bingo u ulici Branilaca grada bb, gdje će za sve sve posjetioce, u periodu od 11:00 do 16:00 sati, prirediti sjajnu zabavu i nezaboravno druženje.
Dan kasnije, 8. jula, karavan će stići u Srebrenik i zaustaviti se na svima dobro poznatoj lokaciji, ispred T.C. Bingo u ulici Tuzlanskog odreda bb, gdje će boraviti od 11:00 do 16:00 sati.

Trgovački centar Bingo u Lukavcu u ulici Lukavičkih brigada bb, sljedeća je destinacija na kojoj će se zaustaviti Grand kafa komšijski karavan i to u ponedjeljak, 9. jula u periodu od 10:00 do 15:00 sati.

Naredne subote, 14. jula, Grand kafa karavan putuje do Viteza, a parkirat će se ispred T.C. FIS i to u periodu od 11:00 do 16:00 sati.

U nedjelju, 15. jula, Grand kafa komšijski karavan stiže i u Sarajevo, a kao mjesto na kojoj će se družiti sa svojim vjernim potrošačima, izabrao je T.C. Bingo Stup u periodu od 11:00 do 16:00 sati.

Osim sjajne zabave, druženja i razgovora, Grand kafa komšijski karavan za sve posjetioce sprema mnogo iznenađenja, igrica i poklona.

Dođite na šoljicu bliskosti i topline da se družimo i još bolje upoznamo!

Budite naši gosti! Čeka vas uživanje u omiljenoj kafi i lijepi pokloni.
I miris i ukus. Grand kafa.
 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO