Srijeda, 17 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaLifestyleLjepota i modaSubrina Saten - recept za zdravu, sjajnu i blistavu kosu

Subrina Saten – recept za zdravu, sjajnu i blistavu kosu

Zdrava, sjajna i blistava kosa jedna od prvih stvari koje primijetite kod neke osobe. Ali kako postići taj sjaj i boju koju vidimo na modelima iz TV reklama?
Moj odgovor je Subrina Saten! Ona je za mene idealna njegujuća krema u boji koja njeguje i štiti moju kosu, a pri tom joj daje i taj blistavi sjaj. 

Ova postojana boja ima savršeno uravnotežen sustav boje i njege, odlično prikriva sjede, a može svijetliti kosu i do četiri tona specijalno blond nijanse.Posebni “protect & care complex” osigurava nam da kosa nakon bojenja očuva svoju cjelovitu strukturu. U svakom pakovanju je dodan i  balzam za njegu i dugotrajnost boje, čiji ekstrakti badema i aktivni keratin kosu hrane, jačaju i njeguju kosu.

U svakom pakovanju ćete naći tubu kreme za bojenje od 50 ml, plastičnu bočicu za nanošenje s razvijačem u kremi 50 ml, vrećicu sa balzamom za njegu i dugotrajnost boja, upute za uporabu i par rukavica.

Što se tiče nijansi, proizvođači su se odlučili za tri i to prirodnespecijalno blond i modne.

Tako prirodne možete naći (07) srednje blond i (08)           svijetlo blond, specijalne blond su

(20/2) biserno blond specijal, (50/5) pješčano blond specijal i (80/8) ledeno blond specijal.

Modne nijanse u pet vrsta i to (46) lješnjak, (45/9) naranča, (54) tamna čokolada, (56) čokolada i (58)  medeno blond.

Prirodne nijanse

  • 08 svijetlo blond
  • 07 srednje blond

Specijalne blond nijanse

  • 80/8 ledeno blond specijal
  • 50/5 pješčano blond specijal
  • 20/2 biserno blond specijal

Modne nijanse

  • 46 lješnjak
  • 45/9 naranča
  • 58 medeno blond

Modne čokoladne nijanse

  • 56 čokolada
  • 54 tamna čokolada

 
Pored boje za kosu, moram priznati, da sam se oduševila šamponom koji je došao u pakovanju sa bojom. Definitivno ću potražiti veće pakiranje istog. Miriše prefino, a lijepo opere kosu i tjeme.

Imam prirodno svijetlu kosu, koju volim uvijek malo dodatno posvijetliti od sredine kose, da dobije neki ”osunčani bayalage” izgled, kako ga ja volim zvati.
Ova boja je sasvim dovoljna da dobijem takav izgled, bez da koristim jake izbjeljivače na kosi. Boja dugo ostane sjajna i ne žuti s vremenom, kao što to često zna biti.

Aplikacija boje je također vrlo jednostavna, te ako niste vješti sa kistom, lako se iz bočice, u kojoj dođe razvijač, rasporedi boja po kosi. Umasirajte dobro i to je to.
 

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO