Srijeda, 17 Jula, 2024
No menu items!
NaslovnicaPutovanjaBESPLATNO ZA VAS I JEDNOG PRIJATELJA: Preseljenje na Island i putovanja cijelog...

BESPLATNO ZA VAS I JEDNOG PRIJATELJA: Preseljenje na Island i putovanja cijelog ljeta

Ako razmišljate o godišnjem odmoru ili sezoni na obali, možda je ipak bolje da malo odgodite planove. Naime, islandski avioprijevoznik WOW Air pokrenuo je takmičenje iz snova. Islanđani traže “turističkog vodiča” čiji će zadatak biti da putuje svijetom i sve dokumentira te sve to, zajedno sa savjetima i iskustvima, objavljuje na društvenim mrežama.

Sretni vodič morat će se preseliti na Island, u Reykjavik, a ne bi Islanđani bili Islanđani kad vam ne bi dopustili i da povedete sa sobom jednog prijatelja. U sve to je naravno uključena i plata, i to oko 7 hiljada maraka. Platu će naravno dobiti i prijatelj kojeg povedete. A posao će trajati tri ljetna mjeseca.

KAKO DO POSLA IZ SNOVA?

Prvo odaberite prijatelja s kojim biste uživali tri mjeseca, a zatim kliknite na stranicu WOW TravelGuide na kojoj morate ispuniti prijavnicu i objaviti kratki video o vašem gradu (od 30 sekundi do 2 minute) u kojem šarmirate i borite se za hit-posao ovog ljeta. Ta dva koraka obavite do 14. maja i onda čekate baš vaša prijava prođe i da vas pozovu jer posao počinje već 1. juna.
Ako i ne uspijete upasti u “ured iz snova” nije ljeto još izgubljeno, jer su u WOW Airu pripremili jako jeftine karte za preko Bare i po Europi, pa ćete ipak moći uživati u putovanjima, ali o svojem trošku.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO