Petak, 22 Septembra, 2023
No menu items!
NaslovnicaLifestyleMuzikaEmir & Frozen Camels oduševljeni odazivom publike na turneji

Emir & Frozen Camels oduševljeni odazivom publike na turneji

Grupa Emir & Frozen Camels (EFC) je održala prva tri koncerta na turneji, koja će obuhvatiti cijeli region bivše Jugoslavije. Turneja je počela koncertima u klubu Palma u Tuzli, klubu Marshall u Srebreniku i pivnici Gatto u Zenici, gdje su “Smrznute kamile” nakon žestoke svirke pred mnogobrojnom publikom bile nagrađene gromoglasnim ovacijama.

 

Prema riječima organizatora i vlasnika kluba Marshall, u kojem su do sada svirale mnoge regionalne rock zvijezde, Emir i njegov bend su oborili rekord posjećenosti ovoga kluba.

 

Svoje oduševljenje odazivom i reakcijom publike nije krio ni sam lider benda Emir Bukovica: ”Koncerti, kao što su ovi iza nas su pravi punjači baterija za mene i moj bend, jer nema ništa ljepše od svirke pred prepunim klubom i interakcije sa ljudima koji uglas pjevaju s bendom sve pjesme. Razmjena energije izmedju publike i nas je bila zaista nevjerovatna.”

 

U nastavku svoje regionane turneje bend EFC će uskoro objaviti datume koncerata u Splitu, Sarajevu, Mostaru, Bihaću, Beogradu i drugim mjestima…

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO