Utorak, 21 Maja, 2024
No menu items!
NaslovnicaPromoNagradna igra Sparkasse Bank “Vidi Mona Lisu u Parizu!”

Nagradna igra Sparkasse Bank “Vidi Mona Lisu u Parizu!”

Klijenti Sparkasse Bank aktiviranjem Diners Club kartice stiču mogućnost osvajanja putovanja u Pariz za dvije osobe uz osiguranu posjetu muzeju Louvre.
„U novoj nagradnoj igri koju organizuje Diners Club BH, klijenti Sparkasse Bank dd BiH kojima u periodu od 15.4. do 15.05.2018. budu odobreni zahtjevi za izdavanje Diners Club  kartice mogu osvojiti nagradno putovanje u Pariz. Nagradno putovanje za dvoje uključuje avionski prevoz, smještaj te ulaznice za muzej Louvre, gdje je izložena jedna od najpoznatijih umjetničkih slika na svijetu. Bitno je i napomenuti da u periodu trajajanja nagradne igre, svi klijenti koji se odluče za Diners karticu, dobijaju je uz gratis članarinu“ izjavila je Direktorica Diners Club BH, Alma Kratovac.
Diners Kartice su internacionalne kartice koje omogućavaju kupovinu na rate ili uz odgodu plaćanja do 40 dana bilo gdje u zemlji, svijetu ili internetu, kao i podizanje gotovine. Izvlačenje dobitnika je zakazano za 17. maj 2018. godine, gdje će se slučajnim odabirom učesnika koji su zadovoljili pravila nagradne igre odabrati dobitnik glavne nagrade.
Rezultati nagradne igre bit će objavljeni na službenoj internet stranici Diners Club-a www.diners.ba , te Sparkasse bank dd BiH www.sparkasse.ba.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO