Za Banjalučanke, godinama unatrag, važi pravilo da su najljepše u Regiji, a svojim karakterom i stavom uvijek su plijenile pažnju.

Dame sa obale rijeke Vrbas, po ko zna koji put, sinoć su potvrdile sve ono što se o njima priča u superlativima, dolaskom na još jedno druženje za dame Ladies In by Jana.
S početkom u 19 sati, u novom ambijentu “Royal Plaza”, održano je, prvo ovogodišnje, proljetno druženje, koje su pripadnice nježnijeg spola nestrpljivo čekale.

Oko 200 elegantnih i dotjeranih dama, dolaskom na event, dočekano je pićem dobrodošlice… Uživale su u divnim okusima Jane, Sarajevskog kiseljaka, a ljubitelji dobre kapljice konzumirali su vino vinarije Nuić.
Pripadnice ljepšeg spola probale su i ukusne specijalitete, te su se upoznale i s proizvodima Parfumerija Plaza, Subrina Le Petiti Marseillais i Lindex BiH.

Ovaj put svi prisutni uživali su u duhovitoj predstavi COSA NOSTRA. Naime, priča je o dvije žene koje se susreću u nesvakidašnjem ambijentu i zaključuju da su u ljubavnom trouglu s jednim muškarcem… Traje borba, smišlja se strategija, mijenjaju se sredstva, prave planovi, a pitanje je kome će on na kraju pripasti? Na kraju od ljutih rivalki njih dvije postaju najbolje prijateljice.

Podsjećanja radi, predstava je nastala u produkciji Umjetničke grupe ‘Satya’ i Centra za kulturu “Sarajevo”. Autorica projekta je poznata bh. glumica Minka Muftić.

Gošće kući nisu otišle praznih ruku, a posebno su se obradovale poklonima sponzora projekta, Lindex, Parfumerija PLAZA, Le Petit Maresillais, Subrina i Ladies In Magazine.

Subrina je i ovoga puta privukla pažnju svih prisutnih dama, a ovom prilikom predstavili su svoje boje za kosu “Subrina Charm”, kao i specijaliziranu liniju za rješavanje problema kose i vlasišta “Subrina Recept”.