Četvrtak, 13 Juna, 2024
No menu items!
NaslovnicaPutovanjaWizz Air predstavlja drugi Wizz izazov za mlade

Wizz Air predstavlja drugi Wizz izazov za mlade

PRVA NAGRADA: NEOGRANIČEN BROJ PUTOVANJA TOKOM GODINU DANA U OKVIRU WIZZ MREŽE.

Wizz Air, najveća niskotarifna aviokompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, i jedan od avioprijevoznika sa najbržom stopom rasta u Evropi, pokreće drugi WIZZ izazov za mlade, međunarodno takmičenje u rješavanju poslovnog slučaja koji studentima fakulteta i viših škola omogućava da predstave svoj potencijal i dođu do inovativnih, nesvakidašnjih ideja u rješavanju poslovnog izazova koji je zadala ova kompanija.
Učesnici WIZZ izazova za mlade će steći profesionalno iskustvo, saznati više o poslovanju jedne od aviokompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi i, ako uđu u uži krug, predstave svoj koncept profesionalcima WIZZ-a lično na događaju u Budimpešti. Pobjednici takmičenja će biti nagrađeni prilikom da besplatno putuju tokom cijele godine u okviru WIZZ mreže, koja trenutno nudi preko 600 linija koje povezuju 145 destinacija u 44 zemlje, dok će drugoplasirani i trećeplasirani takmičari dobiti besplatne povratne karte – koje mogu da iskoriste za odmor iz snova ili nastavak studija u inostranstvu.
Od danas do 25. marta 2018. godine, aktivni studenti osnovnih i master studija na univerzitetu ili višoj školi u okviru WIZZ mreže* mogu da se prijave za takmičenje na adresi www.wizzyouthchallenge.com. Svi prijavljeni timovi će dobiti studiju slučaja i detaljna uputstva i dodatni materijal 26. marta 2018, a u obavezi su da svoj odgovor dostave do 16. aprila 2018. godine. Timovi sa najboljim studijama slučaja će biti pozvani da učestvuju na događaju u Budimpešti 9. i 10. maja 2018.
Za više informacija o WIZZ izazovu za mlade, posjetite www.wizzyouthchallenge.com.
,,Prvi WIZZ izazov za mlade je postigao veliki uspjeh, sa više od 400 poslanih studija slučaja i fantastičnim finalom u Budimpešti. Izuzetno nam je drago što pokrećemo drugi WIZZ izazov za mlade, koji će nekim od najbriljantnijih mladih umova Evrope omogućiti da iskažu svoje sposobnosti i kreativnost u razvoju plana za rješavanje pravog poslovnog slučaja. Mi u Wizz Airu smo ponosni na mogućnosti koje pružamo ljudima, bez obzira da li su to naši putnici koji uživaju da putuju u okviru naše široke mreže po niskim cijenama na letovima jedne od najmlađih flota u Evropi, naše posvećene kolege u WIZZ timu koje napreduju u karijeri ili mladi talentovani ljudi koji dijele svoje ideje sa nama i stiču ogromno profesionalno iskustvo. Kao jedna od aviokompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi, Wizz Air vrlo rado sarađuje sa liderima u razmišljanju sutrašnjice i nestrpljivo iščekujemo da čujemo sjajne ideje mlade generacije širom Evrope tokom događaja u Budimpešti’’, izjavio je ovim povodom Owain Jones, generalni direktor Wizz Aira.

OBJAVE IZ KATEGORIJE

Najnovije objave

PREPORUČUJEMO